NYA PRODUKTER

Var först med det senaste!

Kolla in våra nyheter

KUNDTJÄNST
  • Anmäl fraktskada
  • Ångra köp
  • Reklamation
  • Supportärende
  • FAQ

Besök vår kundportal


 


Djuraffär online med expertkunskaper inom akvaristik! 

Vår djuraffär riktar sig till de allra flesta som har husdjur, men vi är experter på akvaristik! Vi vill erbjuda ett komplett sortiment av akvarietillbehör för både nybörjare och experter. Oavsett vad du letar efter så tillhandahåller vi budgetalternativ och riktiga kvalitetsprodukter från en rad olika leverantörer av akvarieprodukter. Här finns till exempel foder från varumärken som Tetra, JBL, Sera, Hikari, Repashy och många andra. Letar du efter reservdelar eller förbrukningsartiklar som filtermaterial till Juwelfilter, Eheim innerfilter, Fluval innerfilter eller AquaClear filtermedia så hittar du det under “Akvarium” i menyn.

Oavsett om du har akvariefiskar i sötvatten- eller saltvattenakvarium så hittar du allt du behöver till världens roligaste hobby på vår sida, vi har till och med en kategori för begagnade akvarieböcker. Där har du en chans att hitta sådana böcker som inte längre finns i tryck eller som är svåra att hitta, tillsammans med mer allmänna uppslagsböcker för akvaristik.

Oavsett vilken inriktning du valt på ditt akvarium kan du vara säker på att den hjälp och support vi kan ge bygger på erfarenhet och de expertkunskaper vi byggt upp under åren. CyberZoo.se började som en renodlad akvaristikaffär men har under tiden som gått utvecklats både på bredden med tillbehör till katter, hundar och andra husdjur men även på djupet. Vår personal har ett stort och brett intresse för akvarium och svensk akvaristik. Vissa av oss föredrar aquascaping, andra afrikanska ciklider, någon är “nyfrälst” och älskar allt!

Vi brinner lite extra för ciklider är stolta sponsorer av Nordiska Ciklidsällskapet. Längst ned i sidfoten finns en länk till deras sida där du enkelt kan bli medlem. Där finns även intressanta artiklar om ciklider från Malawi, Tanganyika och andra delar av världen samt ett stort artregister med hundratals ciklidarter.

Hundägaren hittar en del foder, men även hundleksaker, hundkläder och hundgodis. Du som är intresserad av Agility eller hunddressyr hittar massor av roliga och stimulerande tillbehör som koner och apportbockar. Vi har dessutom dummy i läder eller superstarkt brandslangsmaterial! Kong är ett populärt märke för hundintresserade och bland alla deras hundleksaker finns det sådana som låter, studsar och fladdrar! De håller för tuffa tag och vi har massor av olika färger, former och material att välja bland.

För katter har vi foder från samma varumärken som för hundar men också från Bozita, Katty och Feline. För att spara möblemanget hemma kan det vara en bra idé att skaffa en kattmöbel eller en klösbräda, vi har ett flertal modeller i olika storlekar. Om du har en innekatt eller utekatt som gör sina behov inomhus behöver du en kattlåda och kattsand. Förutom traditionella kattlådor med lucka och kolfilter som tar bort en del av lukten har vi så har vi en kattoalett som inte kräver en kattspade! Oavsett om din katt är en lat soffliggare eller äventyrlig upptäckare kan det vara bra med en egen kattbädd och någon som hjälper till att vårda pälsen, sådana katttillbehör finns i menyn under rubriken “Katt”.

Sedan starten 2007 har vi tillsammans med våra leverantörer tagit fram de absolut bästa och mest prisvärda djurtillbehören till dina husdjur. Förutom tiotusentals privatkunder så levererar vi även till kommuner, landsting, universitet och företag. Hos oss är du alltid välkommen! Vi har kunder över hela norden, stora som små. Det som utmärker CyberZoo.se är inte bara vårt stora sortiment, utan sättet vi jobbar på. När du handlar dina djurprodukter av oss, så kan du vara säker på att du får proffsig hjälp.

{{::gettext('Back to top')}}