Startsida - CyberZoo  Damm  Dammtillbehör

Dammtillbehör till Trädgårdsdamm

Dammtillbehör är viktiga för att hålla dammen i gott skick och förbättra dess funktionalitet och estetik. Exempel på tillbehör inkluderar håvar för att ta bort löv och skräp, planteringskorgar för vattenväxter, termometrar för att övervaka vattentemperaturen etc. Dessa tillbehör hjälper till att skapa och underhålla en hälsosam och attraktiv trädgårdsdamm.

Dammtillbehör

Tillbehör för trädgårdsdammar är viktiga för att hålla dammen i toppskick och förbättra dess funktionalitet och estetik. Här är några av de viktigaste tillbehören:

  1. Håvar: Används för att enkelt ta bort löv och skräp från dammens yta, vilket hjälper till att hålla vattnet klart och förhindrar algtillväxt.

  2. Korgar: Perfekta för att plantera vattenväxter i dammen. Korgarna håller växterna på plats och förhindrar att jord sprids i vattnet, vilket kan grumla dammen.

  3. Termometrar: Viktiga för att övervaka vattentemperaturen, vilket är avgörande för att säkerställa att fiskarna och växterna i dammen trivs.

  4. Luftpumpar och syresättningssystem: Hjälper till att öka syrenivåerna i vattnet, vilket är viktigt för fiskarnas hälsa och för att förhindra att vattnet blir stillastående.

  5. Vattenfall och fontäner: Förbättrar både utseendet och ljudet av din damm, samtidigt som de hjälper till att syresätta vattnet och cirkulera det, vilket förhindrar algtillväxt och dålig lukt.

Dessa tillbehör är avgörande för att skapa och underhålla en vacker, hälsosam och välfungerande trädgårdsdamm


1 2 

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan