Stäng
Startsida  Djur i butiken  Tretåig Dossköldpadda - A001

Tretåig dossköldpadda

Terrapene carolina triunguis

Tretåig dossköldpadda

Terrapene carolina triunguis


I detta terrarium hittar du Tretåig dossköldpadda (Terrapene carolina triunguis). Dessa djur finns endast tillgängliga till försäljning via vår fysiska butik i Trollhättan. Det går självklart bra att kontakta oss via vår kundsupport om du t.ex. har frågor kring hur det går till när man köper en dossköldpadda eller hur det går till om du skulle vilja du tinga en.

Vi loggar dagligen temperaturer, luftfuktighet och UV-index i samtliga terrarium men även djurens allmäntillstånd, utfodring samt tillgång till vatten. Eventuella avvikelser dokumenteras med bilder när det behövs. När man köper ett djur får man tillgång till samtliga journalanteckningar som rör djuret. Läs mer...


Tretåig dossköldpadda

Terrapene carolina triunguis

CITES: B

  • Primärt landlevande
  • Dagaktiv
  • Allätare
  • Storlek:  ca 15 cm
  • Värmeplats: 35-37°C
  • Fergusonzon: 2

Pris: 1495:-

Rekommenderat terrarium: >1 m² (200x50 cm).

Utbredningsområde: Östra delen av USA, från Maine och Michigan i norr, till Texas och Florida i söder. 

Terrarium: A001

Videobeskrivning:

Detta är en artpresentation och skötselråd om Terrapene carolina a.k.a. den östliga dossköldpaddan. Jesper går genom vad de behöver för typ av terrarium, bottensubstrat, foder m.m. Terrapene carolina är ett väldigt trevligt släkte som inte blir allt för stora. Det är även en art som man kan hålla utomhus delar av året och den är aktiv och nyfiken, åtminstone för att vara en sköldpadda.


Lösenord: visa alla interna journalanteckningar

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan