CO2

Koldioxid (CO2) är en viktig del av fotosyntesen hos växter i akvarium. Här finner du alla koldioxidtillbehör du behöver för att kunna göra dina akvarieväxter glada. Den gör att dina växter kan skapa glukos som är en del utav deras energikälla. Utan CO2 kommer akvarieväxterna inte få den energin de behöver genom fotosyntes vilket i sin tur hämmar tillväxten. Akvarieväxter som frodas hjälper akvariets vattenvärden att hålla sig jämna och stabila.

CO2

CO2-system och Tillbehör

Vårt sortiment av CO2-system & tillbehör innehåller allt du behöver för att börja tillföra koldioxid till ditt akvarium. Detta inkluderar CO2-regulatorer, diffusorer, bubbelräknare och andra nödvändiga tillbehör för en effektiv och kontrollerad CO2-tillförsel.

Fördelar med CO2-tillförsel

Att använda ett CO2-system i ditt akvarium bidrar inte bara till akvarieväxternas tillväxt utan hjälper också till att stabilisera pH-nivåerna i vattnet, vilket skapar en mer balanserad och hälsosam miljö för alla dina fiskar. Kombinera detta med rätt akvariebelysning och växtnäring för att maximera växternas potential.

Installation och Underhåll

Ett CO2-system är enkelt att installera och underhålla. Våra produkter inkluderar detaljerade instruktioner som hjälper dig genom installationsprocessen. Regelbundet underhåll och övervakning av CO2-nivåer är viktigt för att säkerställa att systemet fungerar effektivt och att dina växter får den CO2 de behöver.


1 2 3 4 

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan