Startsida  Brands  Back to Nature

Back to Nature

Back to Nature är de självutnämnda uppfinnarna av den tredimensionella akvariebakgrunden. Alla deras produkter är handgjorda, handmålade och tillverkade i Sverige. Bakgrunderna och modulerna är återskapta från naturliga motiv som stenar, drivved, rötter, koraller etc. Företaget har nästan 30 års erfarenhet av att utveckla och tillverka akvarie- och terrariebakgrunder samt moduler.

Back to Nature

Naturlig design:
Back to Nature-produkter är exklusivt färgade med naturliga pigment. Under produktionen använder de använder en unik metod som gör att färgerna på deras bakgrunder och moduler stabiliseras. De är resistenta mot både sötvatten och saltvatten. Alla Back to Nature produkter är helt ofarliga för fisk, ryggradslösa djur och växter.

Handgjorda:
De använder inte industriella produktionsprocesser. Alla bakgrunder och moduler tillverkas flitigt för hand av tränade experter.

Färgskillnader:
Eftersom det används naturliga pigment för ytorna kan färgerna ibland skilja sig något. De röda och gråa pigmenten har en viss tendens att variera men redan efter ett par dagar inuti akvariet märker du dock inte av färgskillnaderna. 

Klar för användning under vatten:
Bakgrunder och moduler från Back to Nature täcks inte med epoxiharts för att appliceringen av epoxi kan allvarligt skada din hälsa och tar mycket tid. Back to Nature produkter är redo att användas så fort du får hem dom. De passar både söt- eller saltvattensakvarium såväl som i ett terrarium utan att det behövs någon behandling.


1 2 

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan