Startsida  Fisk  Inredning  Plastväxter

Akvarieväxter - Plastväxter till akvarium

Dagens plastväxter för akvarium är otroligt realistiska, vilket gör det svårt för beundrare att urskilja dem från den äkta varan. Plastväxter är perfekt för dig som inte precis har gröna fingrar. De kommer inte att dö, de kräver ingen beskärning, och de håller sig vackra säsong efter säsong. Konstgjorda växter ruttnar heller aldrig, så de kommer inte att smutsa ned ditt akvarievatten. De erbjuder en långvarig skönhet med minimal ansträngning.

Plastväxter

Enkelt, snyggt och lättskött

Konstgjorda växter är perfekt för såväl nybörjare som erfarna akvarister. Även för stora aktiva fiskar som ciklider, som gräver upp och förstör levande växter. I avel eller karantänakvarier, erbjuder de fiskarna enkla och attraktiva skydd. plastväxter är ett utmärkt alternativ som kräver ytterst lite underhåll, och erbjuder många fördelar när levande växter inte är ett praktiskt alternativ.

Med ett stort urval av växtarter, storlekar och material, finns det något för varje akvarium och. Både sötvatten- och saltvattensarter finns tillgängliga. Användningen av konstgjorda växter är idag enbart begränsad av din fantasi.


-51%
Akvarieväxt 30 cm
39 kr
(79 kr)
Köp
-51%
Akvarieväxt 10 cm - Bacopa
1 2 3 

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan