Startsida - CyberZoo  Brands  Exo Terra

Exo Terra

Exo Terra är ett välkänt varumärke som är en del av Hagen Group. De tillverkar terrarium för reptiler, amfibier och ryggradslösa djur samt en hel del olika typer av terrarietillbehör som bottensubstrat, lampor, mätare, dekorationer, bakgrunder etc.

Exo Terra

Välkommen till ExoTerra hos CyberZoo

På CyberZoo är vi dedikerade att förse våra kunder med de allra bästa produkterna för reptiler och amfibier, är vi stolta över att presentera ExoTerra – en pionjär inom skapandet av innovativa och högkvalitativa habitatlösningar. Inspirerade av naturen och drivna av en passion för att berika livet för dessa häftiga arter, erbjuder vi ExoTerra’s sortiment som speglar deras naturliga miljöer med enastående precision.

Varför ExoTerra?

ExoTerra står inte bara för kvalitet och innovation, utan också för en omfattande utbildning av djurägare. Genom att förmedla kunskap och dela med oss av våra insikter, strävar vi efter att höja standarden för skötseln av reptiler och amfibier, vilket garanterar en harmonisk samexistens mellan människor och den fascinerande herpetologiska världen.

Utvalda Produkter

  • Exo Terra Terrarium Medium X-tall: Ett robust och rymligt terrarium som ger dina reptiler eller amfibier gott om utrymme att utforska och trivas i.
  • Exo Terra Monsoon Multi Regnmaskin: Ett idealiskt system för att upprätthålla optimal luftfuktighet, perfekt för att stimulera naturliga klimatförhållanden.
  • Exo Terra Termostat 300W: Kontrollera noggrant och effektivt temperaturen i ditt terrarium, viktigt för dina husdjurs komfort och hälsa.
  • Exo Terra Solar Glo: En allt-i-ett lampa som erbjuder UVA, UVB, värme och visuellt ljus, vilket är kritiskt för att upprätthålla dina reptilers hälsa.

Engagemang för Hållbarhet

Exo Terra är engagerade i att minimera sin miljöpåverkan och utvecklar produkter som är hållbara och miljövänliga, allt för att våra kunders kärlek till sina djur ska kunna växa i samklang med naturen.

Hitta det du behöver idag hos oss!

Låt oss på CyberZoo hjälpa dig att skapa ett perfekt hem för dina reptiler och amfibier med ExoTerra. Utforska vårt fullständiga sortiment eller kontakta våra experter som är redo att stödja dig.


1 2 ... 10 

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan