Startsida  Fågel  Fågelmat  Lori

Specialfoder för LORI-Fåglar

LORI-fåglar, med sina färgglada fjäderdräkter och lekfulla natur, är en verklig glädje för fågelälskare. Dessa unika fåglar kräver en speciell diet rik på nektar, frukt och blommor för att upprätthålla sin hälsa och vitalitet. Att välja rätt foder är avgörande för att säkerställa att din LORI-fågel får alla de näringsämnen den behöver.

Lori

Här presenterar vi tre premiumfoder som är perfekt anpassade för att möta din LORI-fågels näringsbehov:

Cede - Lori

Cede Lori erbjuder en specialanpassad blandning som är perfekt för LORI-fåglar av alla åldrar. Detta högkvalitativa foder är utformat för att efterlikna den naturliga dieten hos LORI-fåglar, rik på essentiella vitaminer och mineraler. Det säkerställer att din fågel inte bara får i sig rätt näringsämnen utan också njuter av varje måltid.

Nekton - Nektar-Plus

Nekton Nektar-Plus är en omfattande näringslösning som ger en perfekt balans av nektar och pollen, vitalt för LORI-fåglars välmående. Detta foder stärker immunförsvaret och främjar en sund fjäderdräkt, vilket gör det till ett utmärkt val för fågelägare som vill ge sina LORI-fåglar det allra bästa.

Nekton - Lori

Med Nekton-Lori får din LORI-fågel tillgång till ett vetenskapligt utvecklat foder som tillgodoser alla behov av näringsämnen och energi. Detta foder är särskilt utformad för att efterlikna den naturliga dieten hos LORI-fåglar i det vilda, vilket garanterar en glad och hälsosam fågel.

Varför Är Specialfoder Viktigt för LORI-Fåglar?

LORI-fåglar har specifika näringsbehov som skiljer sig från andra fågelarter. Deras unika diet kräver en noggrant balanserad blandning av nektar, pollen, och vissa frukter. Genom att välja ett specialfoder som Cede Lori, Nekton Nektar-Plus, eller Nekton-Lori, kan du vara säker på att din fågel får i sig rätt mängd av varje näringsämne den behöver för att leva ett långt och friskt liv.

Att investera i kvalitetsfoder för din LORI-fågel är ett uttryck för kärlek och omsorg. Utforska vårt utbud idag och ge din LORI-fågel den näringsrika diet den förtjänar.Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan