Startsida - CyberZoo  Gråsuggor  Gråsuggor & Hoppstjärtar

Gråsuggor & Hoppstjärtar

Vi säljer levande Gråsuggor och Hoppstjärtar

Upptäck en värld där det lilla gör stor skillnad. Hos CyberZoo är vi stolta över att presentera vår exklusiva kollektion av levande gråsuggor och hoppstjärtar, noggrant utvalda för att berika ditt terrariums ekosystem eller bli en uppskattad del av din reptilfamilj. Vår expertis och passion för dessa fascinerande varelser reflekteras i varje detalj, från våra skötselråd till vårt breda sortiment. Gråsuggor är små kräftdjur i ordningen Isopoda. Det finns över 10000 arter isopoder runt om i världen, och ungefär hälften av arterna är helt akvatiska. Underordningen Oniscidea utgörs av de landlevande grupper som vi kallar gråsuggor. Taxonomin är inte helt utredd, men det finns runt 4000 erkända arter, och förmodligen ännu fler som ännu inte är validerade.

Gråsuggor & Hoppstjärtar

Gråsuggor (Oniscidea) - Naturens små underverk

Gråsuggor, små men kraftfulla, spelar en avgörande roll i ditt terrariums hälsa och balans. Dessa landlevande kräftdjur, som tillhör ordningen Isopoda, är naturens egna rengörare, där de ivrigt bearbetar dött organiskt material. Med över 4000 erkända arter erbjuder gråsuggor inte bara en fascinerande mångfald utan också skräddarsydda lösningar för ditt terrarium. Våra gråsuggor hålls under optimala förhållanden, med fokus på deras naturliga behov och välbefinnande, för att säkerställa att de når dig vid bästa möjliga hälsa.

Skötsel och Fakta

Enligt reptilveterinären Jesper Agner Arnö, är ett terrarium på minst 20x20x20 cm med ett lager av fuktigt substrat och gömställen som mossa och barkbitar idealiskt för dessa små varelser. De trivs i temperaturer mellan 22°C och 25°C och är anpassningsbara till både högre och lägre fuktnivåer. För att främja deras välbefinnande och reproduktion, rekommenderar vi en välbalanserad diet av förmultnande växtdelar, frukt, grönsaker och animaliskt protein.

Hoppstjärtar - Terrariumets Mikroskopiska Hjältar

Hoppstjärtar, ofta förbisedda, är ännu ett kritiskt inslag för att upprätthålla ett hälsosamt ekosystem i ditt terrarium. Dessa mikroskopiska varelser bidrar inte bara till nedbrytningen av organiskt material utan hjälper även till med att bekämpa mögel och är en viktig källa till föda för många reptiler och amfibier. Våra hoppstjärtar odlas med omsorg för att säkerställa deras kvalitet och hållbarhet som både rengörare och foder.

Ta steget idag och berika ditt terrarium med naturens egna rengörare och mikroskopiska hjältar. Välkommen till CyberZoo - där dina terrariedrömmar blir verklighet.Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan