Startsida - CyberZoo  Butiken  Omplaceringsverksamhet  Djur för omplacering
En grön kameleont som krättrar på en gren med helt vit bakgrund

Omplacering av djur

Djur som omplaceras genom oss genomgår en veterinärbesiktning och får sitta i karantän, precis som alla andra djur som kommer till oss, innan de får flytta in i sina terrarium i butiken. Där får de sedan miljöer och skötsel som optimeras för den aktuella arten, och de får bo hos oss tills dess att vi hittar nya engagerade ägare till dem, oavsett hur lång tid det tar. Du kan läsa mer om hur vi sköter om djuren i vår butik genom att klicka här...

Djur för omplacering


Kida är en vacker kungspytonhona född i september 2017 och hon har bott hos oss sedan den 5 juni. Hon har en fantastisk Enchi Pastell-morph och en imponerande längd på upp till 170 cm. Kida är trevlig, lugn och nyfiken, och hon äter med god aptit.

Kida är perfekt för den som söker en lättskött och fascinerande reptil. Hon är redo att hitta sitt nya kärleksfulla hem där hon kan fortsätta att vara en nyfiken och aktiv medlem i familjen.

Bibbi är en tvåårig skäggagam som har charmat alla på CyberZoo sedan hon kom till oss den 1 juni. Hon är en hona som älskar att mumsa på ruccola och squash. Med sitt vänliga och lättsamma sätt är hon en underbar kompanjon för både nybörjare och erfarna reptilägare.

Bibbi är inte bara matglad när det kommer till grönsaker; hon har också en förkärlek för dubia kackerlackor! Hon är snäll, lätt att hantera och kommer snabbt att bli en favorit i ditt hem.

Omplacerade djur


Bloody Adopterad 12/06 - 2024!

Charlie Adopterad 23/05 - 2023!

Billy Adopterad 01/11 - 2023!

Möt Bloody, en charmig 14-årig majsorm med en intressant historia. Bloody kommer ursprungligen från Tyskland men tillbringat de senaste tre åren med en kärleksfull familj som beskriver henne som lugn och hanterbar. Hon är känd för att vara snäll och nyfiken, vilket gör henne till ett underbart sällskap. Bloody följer sina naturliga rutiner, inklusive ätande, ömnsning och matsmältning, utan några problem. Om du letar efter en vänlig majsorm med en beprövad historia av gott beteende, överväg att ge Bloody ett kärleksfullt hem.

Detta är Charlie, en nyfiken Skäggagam som är väldigt lugn och hanterbar. Charlie kom in till oss för omplacering januari 2023.

Charlie är en hane och ca. 40 cm lång.
Födelsedatum: 1/9 - 2020.

Vår specielle vän Billy, en dvärgskäggagam med en stor personlighet och en ännu större aptit för livet! Född i juli 2022, har Billy spenderat de senaste månaderna hos oss och har blivit en verklig pärla. Han är inte bara livlig och nyfiken, utan har också en förmåga att sätta ett leende på ditt ansikte med sitt skojiga beteende. Om du vill dela ditt liv med en reptil som kommer att hålla dig sällskap med sina busiga egenskaper, är Billy den ultimata kompanjonen.

Nils Adopterad 21/09 - 2022!

Detta är en Kungspyton som heter Nils men kallas även för Nisse. Han är ca. 70 cm och är född 31/7 - 2019. Nils kom in till oss september 2022 från en barnfamilj som beskriver honom som lugn och hanterbar. Morpher: 50% banana 50% het pied.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan