Startsida - CyberZoo  Fågel  Fågelmat  Övriga fågelfoder

Fågelfoder till övriga fågelarter

Hos CyberZoo erbjuder vi ett omfattande sortiment av specialfoder för olika fågelarter. Våra produkter är noggrant utvalda för att säkerställa högsta kvalitet och näringsvärde, vilket hjälper till att hålla dina fåglar friska och nöjda. Utforska vårt sortiment av fågelfoder som passar för fasaner, strutsar, tukaner och andra fågelarter.

Övriga fågelfoder

Fasanfoder

Fasaner kräver en specifik diet som är rik på protein och andra viktiga näringsämnen för att stödja deras tillväxt och hälsa. Vi erbjuder en rad produkter från startfoder för unga fasaner till underhålls- och avelspellets för vuxna fåglar. Dessa foder är också lämpliga för andra marklevande fåglar som pärlhöns och vaktlar.

Strutsfoder

Strutsar har unika näringsbehov och vårt specialfoder för strutsar är utformat för att möta dessa krav. Fodret innehåller en balanserad blandning av proteiner, fetter och fibrer som stöder optimal tillväxt och hälsa. Detta foder kan också användas för andra stora fåglar som emuer och nanduor.

Tukanfoder

Tukaner och andra fruktätande fåglar, som aracari och hornbills, har behov av en diet som är rik på frukt och lättsmälta proteiner. Våra specialformulerade pellets för tukaner säkerställer att dessa fåglar får alla nödvändiga näringsämnen för att bibehålla sin livskraft och färgglada fjäderdräkt.

Hönsfoder

För höns och andra fjäderfän erbjuder vi en rad foder som är balanserade för att stödja deras äggproduktion och allmänna hälsa. Dessa foder är också lämpliga för ankor, kalkoner och andra fjäderfän som hålls för ägg eller köttproduktion.

Groddblandningar

Groddblandningar är ett utmärkt tillskott till fåglarnas diet, särskilt för de som behöver extra protein och vitaminer. Groddblandningar kan ges till ett brett spektrum av fågelarter inklusive undulater, papegojor och kanariefåglar. Groddade frön är lättsmälta och mycket näringsrika, vilket gör dem idealiska för avelsfåglar och fågelungar.

Genom att erbjuda ett brett utbud av specialfoder kan vi säkerställa att dina fåglar får exakt den näring de behöver, oavsett art eller livsstadium. Bläddra igenom vårt sortiment och hitta de bästa produkterna för dina fjädervänner hos CyberZoo.Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan