Eheim reservdelar

Eheim Reservdelar - Högkvalitativa reservdelar för dina Eheimprodukter.

Eheim är världsledande inom akvarieteknik och är kända för sin höga standard och tillförlitlighet. På CyberZoo finner du ett brett utbud av original Eheim-reservdelar, designade för att säkerställa att dina akvarieprodukter alltid fungerar på topp. Vår expertis och dedikation till kvalitet innebär att du kan lita på att få delar som perfekt kompletterar din Eheim-utrustning.

Utforska vårt sortiment av Eheim-reservdelar:

Aquaball

Aquaball-filterdelarna är konstruerade för att förbättra kvaliteten i akvarievattnet genom pålitliga och effektiva filtreringslösningar. Dessa filter är idealiska för mindre till medelstora akvarier och erbjuder enkel hantering och underhåll.

Classic-serien (150, 250, 350, 600, 1500 XL)

Denna tidlösa serie filter från Eheim garanterar långvarig prestanda och pålitlighet. Med originalfilterdelar från Classic-serien säkerställer du att ditt akvariesystem fungerar smidigt och effektivt, vilket bidrar till en hälsosam miljö för dina akvariefiskar.

Ecco Pro

Ecco Pro-serien erbjuder högeffektiv filtrering för akvarieentusiaster som söker det bästa inom teknik och användarvänlighet. Ersättningsdelarna till Ecco Pro säkerställer att ditt filter alltid arbetar på högsta nivå, vilket minimerar underhåll och maximerar filtreringseffektivitet.

Experience-serien (150, 250, 350)

För akvarister som kräver pålitlig och stabil prestanda, erbjuder Experience-serien av filter en robust lösning. Upprätthåll god prestanda i ditt akvarium med reservdelar som är speciellt framtagna för att hantera olika vattenförhållanden och biolaster.

Pickup-serien

Pickup-filter är designade för enkel användning och installation, vilket gör dem perfekta för nybörjare och erfarna akvarister. Serien ger effektiv vattenrening och är lätt att underhålla, vilket hjälper till att hålla ditt akvarievatten rent och klart.

Powerline-serien (200, 2048, XL 2252)

Powerline-serien är utformad för större akvarier där kraftfull filtrering är nödvändig. Dessa filterdelar erbjuder avancerad teknik för att effektivt hantera större vattenmängder och mer komplexa ekosystem.

Professionel-serien (2 2026 / 2028, 3e, 3 XL, 4(+))

För seriösa akvarister som kräver det absolut bästa inom akvariefiltrering, står Professionel-serien för avancerad teknologi och överlägsen prestanda. Med dessa reservdelar kan du anpassa och optimera ditt filtersystem för att uppnå exceptionell vattenkvalitet och systemeffektivitet.

Originalreservdelar 

Genom att välja Eheim originalreservdelar från CyberZoo, säkerställer du inte bara akvarieutrustningens livslängd utan även en hälsosam och levande vattenmiljö för dina akvariefiskar.


1 2 ... 9 

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan