Startsida - CyberZoo  Brands  Ferplast

Ferplast

Vanliga Frågor - Ferplast

Hur rengör jag bäst min Ferplast-produkt?

Rengöringsinstruktioner varierar beroende på produkttyp. Generellt rekommenderas milda rengöringsmedel som såpa och varmt vatten för de flesta plast- och metallkomponenter.

Vilken garanti erbjuder Ferplast?

Alla Ferplast-produkter kommer med en garanti som täcker tillverkningsfel. Specifika garantidetaljer för varje produkt finns i garantihandboken som medföljer produkten.

Var kan jag köpa reservdelar till mina Ferplast-produkter?

Reservdelar till Ferplasts produkter kan köpas direkt på cyberzoo.se eller genom att kontakta CyberZoos kundtjänst för hjälp att hitta rätt delar till din produkt. Vi försöker även ta hem delar som inte finns i eget lager.

Kan Ferplasts djurprodukter återvinnas?

Ja, många av Ferplasts produkter är tillverkade av återvinningsbara material, som plast, glas och metall. Fråga kundservice hos CyberZoo om du är osäker.

Hur väljer jag rätt storlek på Ferplasts produkter?

Storleken på Ferplasts produkter varierar beroende på typen av husdjur och dess storlek. Produktbeskrivningarna på Cyberzoo.se innehåller oftast detaljerad information om mått och rekommenderade användningsområden för att hjälpa dig att göra ett informerat val.

Hos Ferplast är vi passionerade om att förena husdjur med deras ägare genom högkvalitativa produkter som förbättrar och förenklar vardagslivet. Oavsett om du letar efter en ny, bekväm bur till din kanariefågel, ett hållbart koppel till din hund, har Ferplast rätt lösning för dig. 

Ferplast

Ferplast - Imponerande produktutbud

Burar och Habitat:

Omfattande utbud av burar för smådjur som hamstrar, kaniner och fåglar. Från den rymliga Ferplast Krolik X-Large till de innovativa designerna av Ferplast Hamsterbur Criceti 9 serier, erbjuder vi säkra och komfortabla hem för dina husdjur.

Fågeltillbehör:

Ferplasts sortiment av fågeltillbehör inkluderar allt från praktiska vattenautomater, som Silver Special 4560 och 4518, till bekväma sittstänger justerbara för varje fågelstorlek. Våra produkter säkerställer att dina fåglar lever i en stimulerande och berikande miljö.

Transportlösningar:

Vår Aladino-serie av transportboxar gör resor säkrare och mer bekväma för både smådjuren och deras ägare. Oavsett storlek, från Small till Large, erbjuder dessa transportboxar optimal ventilation och säkerhet.

Hund- och Kattdörrar:

Förbättra dina husdjurs frihet och kontroll med vår Swing-serie av hund- och kattdörrar. Dessa dörrar finns i olika storlekar och konfigurationer, och är utformade för att erbjuda maximal bekvämlighet och säkerhet.

Varför Välja Ferplast?

Ferplast står för innovation och hållbarhet. De använder endast material av högsta kvalitet för att garantera produkternas hållbarhet och ditt husdjurs säkerhet. Engagemang för miljön är tydligt i Ferplasts tillverkningsprocesser och produktval. Dessutom stöder Ferplast en aktiv gemenskap av husdjursägare genom att erbjuda råd och tips för att förbättra husdjurs livskvalitet.


KAMPANJ
till 2024-08-30
Ferplast - Hund/Kattdörr - Swing 9 - 4-Vägs -Vit
KAMPANJ
till 2024-08-30
Ferplast - Hund/Kattdörr - Swing 5 - 4-Vägs - Vit
KAMPANJ
till 2024-08-30
Ferplast - Hund/Kattdörr - Swing 1 - 2-Vägs - Vit
KAMPANJ
till 2024-08-30
Ferplast - Hund/Kattdörr - Swing 3 - 4-Vägs - Vit
1 2 3 4 

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan