Startsida - CyberZoo  Reptil  Reptilfoder  Insektsfoder & vattengel

Insektsfoder & vattengel

Maximera näringsvärdet hos dina foderinsekter med vårt utbud av insektsfoder, vattengel & vattenkristaller (H2O-balls). Se till att mata dina insekter med ett näringsrikt insektsfoder så att de innehåller optimal näring när det väl är dags att utfodra. Vattengel ser till att dina foderinsekter får i sig tillräckligt med vätska utan risken att drunkna.

Insektsfoder & vattengel

Gut-loading

Foderinsekter är en viktig del av kosten för många reptiler, amfibier och andra terrariedjur. Det är viktigt att erbjuda en varierad diet för att säkerställa att dina husdjur får i sig alla nödvändiga näringsämnen. Vanliga foderinsekter inkluderar syrsor, mjölmaskar, zophobas och kackerlackor. För att hålla dina insekter friska och näringsrika är det viktigt att gut-loada dem innan de ges till dina djur.

Gut-loading innebär att mata insekterna med ett näringsrikt insektsfoder innan de blir mat själva. Tillsätt även vitaminer och mineraler i form av pulver som pudras på insekterna för att säkerställa att ditt djur får i sig allt de behöver.

Vattengel och vattenkristaller

Vattenge & vattenkristaller (H2O balls), är ett utmärkt sätt att förse foderinsekter med vatten/vätska utan risk för att dem drunknar. Vattengel är lätt att använda och hjälper till att hålla insekterna hydrerade.

Mat- och vattenskålar

För att säkerställa att dina insekter får tillgång till både mat och vätska på ett hygieniskt sätt, är det viktigt att använda rätt mat- och vattenskålar. Dessa skålar är designade för att vara stabila och svåra att välta.

Reptilböcker

För att få den bästa vården och informationen om dina husdjur, är det bra att ha tillgång till pålitliga resurser. Våra reptilböcker erbjuder värdefull akademisk information om skötsel, utfodring och hälsa för olika arter av terrariedjur. Besök vår sektion för reptilböcker & terrarieböcker för att hitta den information du behöver.Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan