Startsida  Akvaristik  Inredning

Akvarieinredning

Att inreda ett akvarium är otroligt spännande! Det är nu du får chansen att bygga upp miljön i akvariet så att det blir precis som du vill ha det. Ska det vara engelsk sjösten, eller kanske helt rosa dekorationsgrus? Självklart behöver du en akvariebakgrund också, men du får inte glömma rötter, stenar och kanske en akvariedekoration eller två...

Inredning

Utan akvariedekorationer är ditt akvarium mest bara ett halvtomt akvarium med fisk. Dekorationer och akvariebakgrunder ger det liv och personlighet. Med akvarieväxter, stenar och figurer att välja mellan, kan du verkligen göra ditt akvarium unikt. Om du just skaffat akvarium, vill du med stor sannolikhet ha ett brett utbud av unika ting. Vare sig det är rötter, växter, stenar, bottenmaterial, bakgrunder eller akvariedekorationer, har vi allt du kan tänka dig till ditt akvarium. Med 100 liters akvarium eller större, kan du lägga i större stenar och rötter så att det ser ut som en riktig sjöbotten.

Är du en nykläckt fiskentusiast, kan du börja lite lätt och bara skaffa några växter och en dekoration eller två. Skeppsbrott med en pirat och en skattkista är mycket populärt. Vissa gillar att matcha stenarnas färger med färgerna på deras fiskar. Det finns alla typer av idéer som du kan använda när du väljer ut akvariedekorationer. Oavsett vad du fantiserar fram kan vi hjälpa dig.


Filtrera
574 artiklar
Sortering:
Artiklar per sida:
1 2 ... 16 

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan