Startsida - CyberZoo  Reptil  Terrarietillbehör

Terrarietillbehör

Letar du efter allt du behöver för att hålla ditt terrarium i toppskick? Vi har ett brett utbud av terrarietillbehör som gör livet enklare för både dig och dina reptiler. Här hittar du foderpincetter, mätinstrument, terrariefilter, lås och mycket mer. Oavsett om du behöver rengöra, justera temperatur och fuktighet eller säkerställa säkerheten, har vi produkterna du behöver.

Terrarietillbehör

Foderpincetter & Redskap

Här hittar du ett brett utbud av foderpincetter och redskap som gör det enkelt och säkert att mata och hantera dina reptiler i terrariet. Oavsett om du har en orm, ödla eller sköldpadda, hjälper våra verktyg dig att hantera dem på ett tryggt sätt. Foderpincetter i olika längder och material, ormkrokar och andra specialverktyg säkerställer att du kan ge dina reptiler den bästa omsorgen utan att riskera skador på dig själv eller djuren.

Hygien & Rengöring

Upprätthåll en ren och hälsosam miljö för dina reptiler med våra hygien- och rengöringsprodukter. Vi har allt från desinfektionsmedel till städredskap som hjälper dig att hålla terrariet fritt från bakterier och parasiter. Regelbunden rengöring är viktig för att förhindra sjukdomar och skapa en trivsam miljö för dina djur. Använd våra nitrilhandskar, bomullspinnar och specialanpassade rengöringsverktyg för att underlätta städningen och säkerställa en hög hygienstandard i ditt terrarium.

Mätinstrument

För att skapa en optimal miljö i ditt terrarium erbjuder vi olika mätinstrument som termometrar, hygrometrar och UV-mätare. Dessa verktyg är avgörande för att övervaka och justera klimatförhållandena i terrariet. Genom att hålla koll på temperatur och luftfuktighet kan du säkerställa att dina reptiler har de bästa förutsättningarna för att trivas och vara friska. Våra noggranna och lättanvända mätinstrument hjälper dig att skapa en stabil och kontrollerad miljö.

Petbox

Våra petboxar är perfekta för att transportera dina smådjur på ett säkert och bekvämt sätt. De är utformade för att ge optimal ventilation och säkerhet under transporten, vilket minskar stressen för dina djur. Oavsett om du ska till veterinären eller flytta till en ny plats, erbjuder våra petboxar en trygg lösning för att transportera dina reptiler och andra smådjur. Välj mellan olika storlekar och modeller för att hitta den som bäst passar dina behov.

Plantering

För att skapa en grön och naturlig miljö i ditt terrarium erbjuder vi verktyg och material för plantering. Våra produkter inkluderar precisionspincetter och växtdukar som gör det enkelt att placera och underhålla levande växter. En välplanterad terrarieväxt kan förbättra luftkvaliteten och ge en mer naturlig livsmiljö för dina reptiler. Att integrera växter i terrariet bidrar till en mer estetiskt tilltalande och hälsosam miljö för dina djur.

Terrariefilter

Håll vattnet rent och friskt i ditt sköldpaddsakvarium eller paludarium med våra effektiva terrariefilter. Dessa filter är speciellt utformade för att hantera de unika behoven hos sköldpaddor, som ofta producerar mycket avfall. Ett bra filter hjälper till att förhindra ansamling av skadliga ämnen och håller vattnet klart och hälsosamt. Regelbunden filtrering är avgörande för att upprätthålla en stabil och ren miljö, vilket bidrar till att dina sköldpaddor håller sig friska och aktiva. Utforska våra filteralternativ för att hitta den bästa lösningen för ditt akvarium.

Terrarielås

Skydda dina reptiler med våra säkra och pålitliga terrarielås. Dessa lås förhindrar oönskad öppning av terrariet och säkerställer att dina reptiler inte kan rymma. De är enkla att installera och använda, och ger dig sinnesro genom att garantera att ditt terrarium är säkert för både djur och människor. Välj mellan olika modeller och säkerhetsnivåer för att hitta det lås som bäst passar dina behov.

Äggkläckare

För en framgångsrik kläckning av reptilägg erbjuder vi äggkläckare som skapar den perfekta miljön för dina ägg. Våra äggkläckare är designade för att hålla rätt temperatur och fuktighet, vilket är avgörande för en lyckad kläckning. De är enkla att använda och justera, och ger dig full kontroll över kläckningsprocessen. Oavsett om du är en hobbyist eller en professionell uppfödare, hjälper våra äggkläckare dig att säkerställa att dina reptilägg kläcks framgångsrikt och säkert.


Filtrera
248 artiklar
Sortering:
Artiklar per sida:
Prispressad
Fluval FX6 Ytterfilter
Prispressad
Fluval FX4 Ytterfilter
Prispressad
Fluval FX2 Ytterfilter
1 2 ... 7 

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan