Startsida  Brands  Fluval

Fluval

Fluval är ett varumärke som strävar efter att inspirera och innovera för akvarieentusiaster världen över. Genom banbrytande produktteknologi, utbildningsinitiativ, bevarandeinsatser och starkt engagemang i sociala medier riktar deras varumärke sig till alla generationer av hobbyister för att främja en hållbar framtid där vattenliv och mänsklighet kan trivas i harmoni.

Fluval

Visste du att Fluval först gjorde sitt inträde på akvariescenen 1975 genom att introducera världens första 3-stegs filter med synkronmotorteknik - en banbrytande innovation som fortfarande används i branschen idag.

Fluval präglas av följande värden:

  1. Innovation: Fluvals produkter kombinerar toppmodern teknologi, avancerade material och modern design för att driva gränserna för prestanda och funktionalitet.

  2. Socialt ansvar: Fluval är stolta över sina välgörenhets- och utbildningsinsatser som ger tillbaka till akvariegemenskapen, vare sig det handlar om att främja ansvarsfull fiskvård, finansiera restaureringen av vilda korallrev eller resa över halva jorden för att öka medvetenheten om utrotningshotade fiskarter.

  3. Kvalitet: Under nästan ett halvt sekel har Fluval representerat kvalitet och hantverk genom att producera pålitliga akvarieprodukter som hobbyister känner tillit till.

  4. Tillgänglighet: Från akvarium till filtrering, belysning till uppvärmning, näring till vattenbehandling och allt däremellan är Fluvals produkter representerade inom alla akvatiska kategorier och tillgängliga över hela världen via specialiserade akvariehandlare.

Fluval är en stolt del av Hagen Group - ett familjeägt företag grundat 1955 av Rolf C. Hagen. Även om Hagen har vuxit till att bli världens största privatägda tillverkare och distributör av husdjursprodukter, förblir vi ödmjuka mot våra rötter och drivs av en gemensam kärlek och medkänsla för djur. Grunden för denna filosofi är en enkel och oemotsagd fakta: Husdjur utgör inte bara hjärtat i vår verksamhet, de är också anledningen till att vi är i branschen. I nästan 7 decennier har Hagen förtroendet hos djurägare över hela världen genom att skapa produkter som förbättrar djurs hälsa och välfärd med kvalitet, säkerhet och tillförlitlighet i åtanke.


Filtrera
280 artiklar
Sortering:
Artiklar per sida:
Prispressad
Fluval FX6 Ytterfilter
Prispressad
Fluval FX4 Ytterfilter
Prispressad
Fluval FX2 Ytterfilter
-10%
Fluval Service Kit - FX6 - A20259
1 2 ... 8 

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan