Stäng
  • Kundservice i världsklass!
  • Fraktfritt från 695 kr*
Startsida  Avhämtning

Avhämtning

Du är alltid välkommen att hämta din order i vår lagershop i Trollhättan. Välj "Hämta i Trollhättan - Cyberzoo Lagershop" som fraktsätt i kassan och slutför beställningen i vanlig ordning så får du ett sms, oftast inom 24-48 timmar, när dina varor går att hämta. Betalning sker på hemsidan som vanligt med Svea faktura eller kort/direktbetalning i samband med att du gör din beställning.

Du betalar inga extra kostnader eller frakt, och kan hämta produkten så snart vi meddelat dig att ordern är klar för avhämtning. För att kunna hämta ut din order behöver du visa upp din legitimation. Ifall du hämtar beställningen åt någon annan behöver du visa bådas legitimation.

Telefonnummer är 0521-73 13 30 till butiken. Avhämtning är möjlig när butiken är öppen, det vill säga måndagar 8-18, tisdagar-onsdagar samt fredag 8-16. Torsdagar har vi öppet för avhämtning 09.00-12.00. Vänligen respektera vår lunchtid 12-12.30 i möjligaste mån!

Att det på en produktsida står “Finns i webblager” betyder att den i normalfallet finns tillgänglig för oss att skicka inom 48 timmar. Det behöver inte betyda att produkten finns i vår lagershop i Trollhättan. Vi har alltså inte hela vårt sortiment på lagret i Trollhättan.

Vi hjälper dig att lasta och packa skrymmande gods, palldragare finns i lokalen om det behövs. Vi har tillgång till lastkaj.

Levande- och fryst foder, endast för avhämtning

I lagershopen finns zophobas, mjölmask, frysta råttor och möss i olika storlekar från pinkies till jumbo. Levande- och frysfoder skickas ej. Frysfodret förvaras såklart i frys fram till avhämtning.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan