Startsida  Avhämtning

Avhämtning

Du är alltid välkommen att hämta din order i butiken som ligger i Trollhättan. Välj "Hämta i Trollhättan - Cyberzoo" som fraktsätt i kassan och slutför beställningen i vanlig ordning så får du ett sms, oftast inom 24-48 timmar, när dina varor går att hämta. Betalning sker på hemsidan som vanligt med Svea faktura eller kort/direktbetalning i samband med att du gör din beställning.

Du betalar inga extra kostnader eller frakt, och kan hämta produkten så snart vi meddelat dig att ordern är klar för avhämtning. För att kunna hämta ut din order behöver du visa upp din legitimation. Ifall du hämtar beställningen åt någon annan behöver du visa bådas legitimation.

Telefonnummer är 0521-73 13 30 till butiken. Avhämtning är möjlig när butiken är öppen, det vill säga måndag - fredag 10-18 samt lördag 10-14.

Vi hjälper dig gärna att lasta och packa skrymmande gods, du behöver bara fråga! Självklart finns det även palldragare i lokalen om det skulle behövas och vi har tillgång till lastkaj.

Levande- och fryst foder, endast för avhämtning

I butiken finns det levande foderinsekter som dubia kackerlackor, syrsor, zophobas, mjölmask, men även frysfoder som råttor och möss i olika storlekar från pinkies till jumbo. Levande- och frysfoder skickas ej. Frysfodret förvaras såklart i frys fram till avhämtning.


↓ Följ oss på sociala medier ↓

Youtube logga Facebook logga Instagram logga TikTok logga

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan