Om CyberZoo

Ted CyberZoo

Mitt namn är Ted och jag är både ägare och grundare av webbutiken CyberZoo.

Jag har alltid haft husdjur av olika slag. Allt från katter, hundar, ödlor, fåglar och såklart akvariefiskar. Jag är uppväxt med akvarium och har haft de flesta varianter av akvariefiskar under åren. Året 2007 hade jag ett hobbyrum i min källare med ett 30-tal akvarium och jag insåg då hur otroligt dyrt och krångligt allt var (detta var innan man kunde hitta allt på internet).

Jag hittade en del bra produkter som jag importerade för att använda till mina egna akvarium. Sedan var det en kompis som tyckte att jag kunde beställa en till honom och sedan en kompis till osv. Jag beställde några extra och satte ut en annons på Blocket, sen spårade det ur... Jag hade absolut inga planer på att driva en gigantisk webbutik med tillhörande lagershop, men jag är väldigt nöjd med mitt val av yrke. Det här är inget jobb, det är en livsstil!

Sedan några år tillbaka jobbar även min fantastiska fru i företaget. Jenny och jag äger och driver idag företaget tillsammans. Till vår hjälp har vi ett gäng helt fantastiska medarbetare som alltid gör sitt yttersta för att hjälpa och serva dig som kund.

Det som utmärker CyberZoo är att vi är beredda att gå ett steg längre för att du som kund ska bli nöjd. Du köper inte en vara hos oss, utan du köper ett koncept. Du kan vara säker på att vi finns där för dig när produkten verkar omöjlig att montera, eller något går sönder. 

Det är osannolikt att du kommer möta mig i skjorta och slips. Däremot är det mycket sannolikt att du kommer träffa på mig i supporten om du behöver ett mejlsvar, eller om du använder chattfunktionen på vår websida. Jag är i allra högsta grad delaktig i den dagliga driften, såväl som att jag jobbar med företagets väg framåt. Min fru Jenny har säkert många av er pratat med i telefonsupporten. Hon är också en stjärna på siffror och ekonomi, så fakturor och bokföring är en del av hennes arbetsdag.

Du kan alltså vara helt säker på att vi alltid gör vårt yttersta för att allt ska bli riktigt, riktigt bra...

Ted  Hansen, ägare & grundare av CyberZoo.se

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan