Startsida - CyberZoo  Om CyberZoo

Om CyberZoo

Ted CyberZoo

Zoobutik online & Butik i Trollhättan - Lite om oss

Hej och välkommen till CyberZoo, där vi är lika passionerade om dina husdjur som du är! Jag heter Ted Hansen och jag är både ägare och grundare av denna onlinebutik. Min kärlek till djur har varit med mig hela livet och det är den som driver oss att erbjuda det unika utbud av produkter och den databas av kunskap som du får gratis hos oss.

En resa från hobby till livsstil

Det hela började 2007 i min källare, fylld med 30 akvarium och en frustrerad insikt om hur svårt och dyrt det var att få tag på bra produkter. Efter att ha importerat några saker för eget bruk och hjälpt några kompisar med beställningar, insåg jag att det fanns ett behov som kunde fyllas. Vad som började som en hobby spårade snabbt ur till en framgångsrik webbutik, och idag är jag oerhört stolt över vad CyberZoo har blivit.

Familjen och teamet bakom framgången

Numera driver jag företaget tillsammans med min fantastiska fru Jenny, som är en stjärna på ekonomi och ser till att våra siffror alltid är på topp. Men det är inte bara vi som gör CyberZoo framgångsrikt – det är vårt fantastiska team som verkligen utmärker oss.

Våra medarbetare är hjärtat i verksamheten. Vi har ett dedikerat gäng experter inom olika områden av djurhållning, från akvaristik till reptiler och smådjur. De är inte bara kunniga, utan också passionerade djurälskare som förstår dina behov och delar din kärlek till djur.

I kundsupporten möter du personer som brinner för att hjälpa dig. Oavsett om du har frågor om produktval, behöver teknisk support eller bara vill ha råd om bästa sättet att sköta ditt djur, så står vårt team redo att assistera. De är kända för sitt tålamod, sin vänlighet och sin vilja att gå den extra milen för att du ska bli nöjd.

På lagret arbetar vårt logistikteam effektivt för att säkerställa att alla beställningar packas noggrant och skickas snabbt. Deras noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer ser till att dina varor kommer fram i perfekt skick.

Personal i vår fysiska butik

Zoobutiken på Överby köpcentrum i Trollhättan är en plats där du kan uppleva vår passion för djurhållning på nära håll. Här möter du vår kunniga och hjälpsamma personal som alltid står redo att hjälpa dig. Butiken är fylld med produkter för avhämtning. I zoobutiken kan du förutom alla tillbehör köpa levande reptiler.

Våra butiksmedarbetare är experter på reptiler och andra husdjur, och de delar gärna med sig av sina kunskaper och råd för att hjälpa dig hitta precis vad du behöver. De har en djup förståelse för djurens behov och kan ge dig tips om allt från rätt foder och tillbehör till hur du skapar den bästa miljön för ditt husdjur.

Vi är särskilt stolta över våra levande reptiler, som kommer från noggrant utvalda och handplockade uppfödare. Vårt team i butiken ser till att varje reptil får den bästa möjliga vården och uppmärksamheten innan de kommer till sina nya hem.

Tillsammans skapar vi på CyberZoo en miljö där både kunder och djur står i centrum. Vårt mål är att ge dig den bästa möjliga upplevelsen, från första klick till leverans och vidare. Tack vare vårt engagerade och kunniga team kan vi stolt säga att vi verkligen bryr oss om dig och dina djur.

Vår passion

På CyberZoo handlar det inte bara om att sälja produkter. Vi erbjuder ett koncept där du kan vara säker på att vi finns där för dig, oavsett om du behöver hjälp med att montera en produkt eller om något går sönder. Vi vill hitta bra lösningar.

Varför Välja CyberZoo?

Att handla hos oss innebär att du får tillgång till ett brett sortiment av högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vi erbjuder snabb leverans och en kundtjänst som är redo att hjälpa dig med alla frågor och behov. Vårt sortiment är noggrant utvalt för att säkerställa att vi bara erbjuder produkter vi själva skulle använda.

Våra Produkter och Tjänster

  • Akvaristik: Allt från akvarium och belysning till pumpar och foder. Våra experter finns alltid tillgängliga för att ge råd om hur du bäst sköter ditt akvarium.
  • Terrariedjur: Terrarier, värmelampor, foder och allt annat du behöver för att skapa en optimal miljö för dina reptiler.
  • Fågel, Hund och Katt: Kvalitetsprodukter för fåglar, hundar och katter, inklusive burar, foder, leksaker och tillbehör.
  • Smådjur: Produkter för kaniner, gnagare och småfåglar, från burar och foder till leksaker och hygienprodukter.

Engagerad Kundservice

På CyberZoo är kundservice en av våra högsta prioriteringar. Vårt team är alltid redo att hjälpa dig med dina frågor och ge råd om vilka produkter som passar bäst för dina behov. Tveka inte att kontakta oss via telefon, e-post eller vår hemsida. 

Tack för att du väljer CyberZoo. Vi ser fram emot att hjälpa dig och dina husdjur till ett bättre liv!


↓ Följ oss på sociala medier ↓

Youtube logga Facebook logga Instagram logga TikTok logga

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan