JR FARM

Aktivering & Lek - Godis & Snacks

JR FARM, din främsta källa för smådjursprodukter, aktivering och lek samt godis och snacks av högsta kvalitet. Vi är passionerade över att erbjuda naturliga och näringsrika alternativ för dina smådjur. Vår strävan är att förbättra deras livskvalitet genom högkvalitativa produkter som främjar deras hälsa och välmående.

JR FARM

Om JR FARM

JR FARM grundades med en tydlig vision: att skapa produkter som speglar smådjurs naturliga livsmiljö och behov. Vår resa började med en passion för djur och en vilja att erbjuda det bästa för deras hälsa och lycka. Med decennier av erfarenhet har vi blivit en pålitlig leverantör av naturliga smådjursprodukter.

Våra värderingar

Vi på JR FARM tror på att använda naturliga och hållbara ingredienser i alla våra produkter. Vårt mål är att bidra till djurens välmående genom att erbjuda produkter som är fria från konstgjorda tillsatser och kemikalier. Vi strävar också efter att minimera vår miljöpåverkan genom hållbara produktionsmetoder och förpackningar.

Vårt sortiment

JR FARM erbjuder ett stort sortiment av produkter för smådjur, inklusive kaninmat, smådjursleksaker, gnagarfoder, marsvinsgodis och hamsterprodukter. Våra produkter är noggrant utformade för att möta de specifika behoven hos olika smådjur, och vi använder endast de bästa ingredienserna för att säkerställa deras näringsrika värde.

Smådjursprodukter av hög kvalitet

Vi är stolta över att erbjuda smådjursprodukter av hög kvalitet som främjar djurens hälsa och välmående. Vårt sortiment inkluderar allt från dagligt foder till specialiserade produkter för specifika behov. Varje produkt är noggrant testad för att säkerställa att den uppfyller våra höga standarder för kvalitet och säkerhet.

Aktivering & lek för smådjur

Aktivering och lek är avgörande för smådjurs fysiska och mentala hälsa. JR FARM erbjuder ett brett utbud av smådjursleksaker som stimulerar deras naturliga beteenden och håller dem aktiva. Våra leksaker är designade för att vara både roliga och säkra, och de hjälper till att förhindra tristess och främja en hälsosam livsstil.

Godis och snacks för smådjur

Godis och snacks från JR FARM är tillverkade av naturliga ingredienser och är utformade för att vara både läckra och hälsosamma. Våra snacks är ett utmärkt komplement till den dagliga kosten och ger ett näringsrikt tillskott som dina smådjur kommer att älska. Oavsett om det är frukt, grönsaker eller örter, kan du vara säker på att varje bit är packad med godhet.


1 2 3 4 

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan