Startsida  Brands  Dennerle

Dennerle

Dennerle är sedan 1966 ett varumärke som riktar in sig på bl.a. aquascaping och hållning av räkor. De erbjuder en stor mängd olika räkfoder och räkakvarium samt en hel uppsjö av bottensubstrat, växtnäring- och gödselmedel. Allt för att skapa ett sunt ekosystem i ditt akvarium.

Dennerle

FÖRETAGSFILOSOFI

Dennerle erbjuder produkter för akvaristen som kan göra mer än att bara bekämpa symtom. De ser också till att naturresurserna används sparsamt även i produktionsledet. Men det ska också vara möjligt att använda själva produkterna på ett miljömässigt hållbart sätt – till exempel genom att ha en livslängd över genomsnittet. De designar fungerande, samordnade produkter som är inriktade på att bibehålla det naturliga kretsloppet och är ofarliga för miljö, människor och djur. Därmed gör Dennerle det möjligt att uppleva lite av naturen hemma på ett hållbart sätt.

UPPLEV NATUREN

Varje akvarium är ett biologiskt ekosystem, vars individuella faktorer är oupplösligt förbundna. Enligt Dennerle-filosofin är grunden för ett akvarium sund växttillväxt, eftersom växterna hela tiden tar bort skadliga ämnen från vattnet samtidigt som de producerar syre som fiskarna behöver för att överleva. Sedan 1966 har Dennerle tagit en helhetssyn på akvariets ekosystem för att enkelt replikera de biologiska kretsloppen som ett fungerande system som motsvarar naturliga processer. Deras samordnade produkter bildar ett system med vilket undervattenslandskap är lätta och säkra att sköta.

Dennerle - sedan 1966


Filtrera
0 artiklar
Sortering:
Artiklar per sida:

Ditt urval matchade inte några artiklar!


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan