Startsida - CyberZoo  Fågel  Fågelmat  Fröstänger - Kräcker - Fågel

Smakers (Kräcker) - Fröstänger för fåglar

Smakers, även kända som kräcker, är populära och välsmakande foderstänger för olika fågelarter, inklusive undulater, kanariefåglar, papegojor och andra småfåglar. Dessa foderstänger är speciellt utformade för att ge fåglarna en balanserad och näringsrik kost som kompletterar deras dagliga foderintag. Smakers är mer än bara godbitar; de erbjuder flera fördelar för fåglarnas hälsa och välmående. Smakers är ofta tillverkade av en blandning av spannmål, frön, frukt, nötter och andra ingredienser som är rika på vitaminer och mineraler. Dessa foderstänger är vanligtvis berikade med viktiga näringsämnen som stödjer fåglarnas allmänna hälsa, främjar en glansig fjäderdräkt och stärker immunförsvaret.

Fröstänger - Kräcker - Fågel

Fördelar med Smakers för fåglar

  • Stimulerar naturligt beteende: Att knapra på Smakers efterliknar fåglarnas naturliga födosökande beteende, vilket håller dem mentalt och fysiskt aktiva.
  • Främjar hälsosam fjäderdräkt: De näringsrika ingredienserna i Smakers bidrar till en frisk och glänsande fjäderdräkt.
  • Hjälper till med ruggning: Speciella Smakers-formuleringar är utformade för att stödja fåglar under den krävande ruggperioden genom att tillhandahålla extra energi och näring.
  • Förbättrar matsmältningen: Många Smakers innehåller prebiotika och andra ingredienser som stödjer en sund tarmflora och förbättrar matsmältningen.
  • Variation i kosten: Smakers erbjuder en variation i fåglarnas diet, vilket är viktigt för att förhindra näringsbrist och hålla fåglarna intresserade av sin mat.

Smakers finns i olika smaker och formuleringar för att passa olika fågelarters specifika behov. Oavsett om du har undulater, kanariefåglar, papegojor eller andra småfåglar, kan du hitta en Smakers-produkt som passar deras behov och smakpreferenser.

Hur man använder Smakers

Smakers ska ges som ett komplement till fåglarnas huvudfoder. Fäst Smakers-stången på burens gallersidor eller placera den i fågelns matbehållare. Se till att alltid ha färskt vatten tillgängligt för dina fåglar. Kontrollera regelbundet fågelns diet och hälsa, och justera mängden Smakers vid behov för att undvika överutfodring.

Genom att inkludera Smakers i dina fåglars kost kan du säkerställa att de får en balanserad och näringsrik diet samtidigt som du ger dem en rolig och stimulerande aktivitet. Smakers är ett utmärkt sätt att främja dina fåglars hälsa och välbefinnande.Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan