Startsida - CyberZoo  Smådjur  Marsvin  Vattenflaska

Vattenflaska - Marsvin

Visste du att marsvin behöver dricka cirka 100 ml vatten per dag?

Det är viktigt att alltid ha färskt vatten tillgängligt för att hålla ditt marsvin hydrerat och friskt. Släck törsten med stil - Bästa vattenflaskorna för ditt marsvin!

Vattenflaska

Vattenflaska - Marsvin - Fördelar

Hygienisk vattenförsörjning

Våra vattenflaskor är designade för att förhindra spill och hålla vattnet rent och fräscht, vilket minskar risken för bakterietillväxt. Detta säkerställer att ditt marsvin alltid har tillgång till rent vatten, vilket främjar god hygien och hälsa.

Läckagesäker design

Flaskorna är utrustade med läckagesäkra ventiler som säkerställer att vattnet endast flödar när ditt marsvin dricker, vilket håller buren torr och ren. Detta minskar risken för fukt och mögel i buren, vilket skapar en hälsosammare miljö.

Enkla att fästa och fylla på

Våra vattenflaskor är enkla att fästa på burens gallermaterial och lätta att fylla på, vilket gör dem praktiska och användarvänliga. Detta sparar tid och ansträngning vid påfyllning och rengöring.

Våra alternativ för vattenflaskor

Klassiska vattenflaskor
Traditionella vattenflaskor med metallrör och kulventil, vilket säkerställer en jämn vattenförsörjning utan spill. Perfekta för dagligt bruk i alla typer av burar.

Glasvattenflaskor
Hållbara och hygieniska glasflaskor som är enkla att rengöra och motstår repor och sprickor. Ger en klar översikt av vattennivån och är mycket slitstarka.

Plastvattenflaskor
Lätta och prisvärda plastflaskor som är lätta att montera och fylla på. Kommer i olika storlekar och färger för att passa både små och stora burar.

Tips för användning

  • Montera rätt: Se till att vattenflaskan är ordentligt monterad och att ditt marsvin enkelt kan nå den.
  • Regelbunden rengöring: Rengör vattenflaskan regelbundet för att förhindra att alger eller bakterier växer inuti.
  • Kontrollera dagligen: Kontrollera vattennivån dagligen för att säkerställa att ditt marsvin alltid har tillgång till friskt vatten.

Köp din vattenflaska hos CyberZoo

Utforska vårt sortiment av vattenflaskor för marsvin och hitta den perfekta lösningen för att tillgodose ditt marsvins behov av friskt vatten. Hos CyberZoo får du högkvalitativa produkter, snabb leverans och utmärkt kundservice. Beställ din vattenflaska idag och ge ditt marsvin den bästa möjliga vattenförsörjningen.

Visste du att...

  • En läckagesäker vattenflaska kan spara dig tid vid rengöring? Genom att hålla buren torr och ren minskar du risken för fukt och mögel.
  • Regelbunden rengöring av vattenflaskan förebygger bakterietillväxt? Håll din marsvins vattenflaska fräsch och hygienisk genom att rengöra den minst en gång i veckan.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan