Lysrör till Akvarium

Traditionella lysrör till akvarium är ett mångsidigt belysningssystem och kanske det enklaste sättet att lysa upp ett akvarium. Det breda urvalet av T5-lysrör (Ø 16 mm) och äldre T8-lysrör (Ø 28 mm) gör dessa lätta att använda, prisvärda, och tillåter akvarister att anpassa akvariebelysningen för både söt- och saltvattensakvarium. Kombinera gärna lysrör för att ge rätt ljus för dina akvariefiskar. T5-lysrören håller längre, har ett större ljusflöde och flimrar mindre än de äldre T8-lysrören.

Lysrör

Lysrör till akvarium

Lysrörsramp / lysrör till akvarium är fortfarande ett populärt val. De ger bra ljus och kan hjälpa dina akvarieväxter att växa och dina fiskar att må bra.

Men du bör överväga att byta till LED-belysning för ditt akvarium!

Varför byta från lysrör till LED i ditt akvarium

Lysrör till akvarium har länge varit standard, men LED-belysning erbjuder många fördelar. LED-lampor använder mindre energi än traditionella lysrör, vilket betyder att du sparar pengar på elräkningar. Dessutom håller LED-lampor mycket längre än lysrör, så du behöver inte byta dem lika ofta.

En annan stor fördel med LED-belysning är att den genererar mindre värme. Det betyder att du inte behöver oroa dig för att ditt akvarium blir för varmt, vilket kan vara skadligt för dina fiskar och växter. LED-lampor ger också ett klart, starkt ljus som verkligen kan framhäva färgerna i ditt akvarium.

Så här byter du från lysrör till LED

Att byta från lysrör till LED i ditt akvarium kan vara enkelt. Du kan ofta hitta LED-lampor som passar i de flesta lysrörsramper, så du behöver inte byta ut hela belysningssystemet. Det finns också LED-belysningssystem som är designade speciellt för akvarium, med justerbara färginställningar och ljusstyrka.

LED-belysning är ett smartare val för alla akvarieägare. Det är energieffektivt, hållbart och ger ett fantastiskt ljus. Så om du fortfarande använder lysrör i ditt akvarium, är det dags att överväga att byta till LED. Du kommer inte att ångra dig!Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan