Startsida - CyberZoo  Smådjur  Hamster  Vattenflaska

Vattenflaska - Hamster

Släck törsten med stil - Bästa vattenflaskan för din hamster!

Visste du att hamstrar föredrar att dricka från en höjd? Vattenflaskor som monteras på burens vägg tillåter hamstrar att dricka från en naturlig och bekväm höjd, vilket gör det lättare för dem att släcka törsten.

Vattenflaska

Fördelar med våra vattenflaskor

 1. Hygienisk vattenförsörjning

  • Beskrivning: Våra vattenflaskor är designade för att förhindra spill och hålla vattnet rent och fräscht, vilket minskar risken för bakterietillväxt.
  • Fördelar: Säkerställer att din hamster alltid har tillgång till rent vatten, vilket främjar en god hygien och hälsa.
 2. Läckagesäkra design

  • Beskrivning: Flaskorna är utrustade med läckagesäkra ventiler som säkerställer att vattnet endast flödar när din hamster dricker, vilket håller buren torr och ren.
  • Fördelar: Minskar risken för fukt och mögel i buren, vilket skapar en hälsosammare miljö.
 3. Enkla att fästa och fylla på

  • Beskrivning: Våra vattenflaskor är enkla att fästa på burens gallermaterial och lätta att fylla på, vilket gör dem praktiska och användarvänliga.
  • Fördelar: Sparar tid och ansträngning vid påfyllning och rengöring.

Våra alternativ för vattenflaskor

Klassiska vattenflaskor Traditionella vattenflaskor med metallrör och kulventil, vilket säkerställer en jämn vattenförsörjning utan spill. Perfekta för dagligt bruk i alla typer av burar.

Glasvattenflaskor Hållbara och hygieniska glasflaskor som är enkla att rengöra och motstår repor och sprickor. Ger en klar översikt av vattennivån och är mycket slitstarka.

Plastvattenflaskor Lätta och prisvärda plastflaskor som är lätta att montera och fylla på. Kommer i olika storlekar och färger för att passa både små och stora burar.

Tips för användning

 • Montera rätt: Se till att vattenflaskan är ordentligt monterad och att din hamster enkelt kan nå den.
 • Regelbunden rengöring: Rengör vattenflaskan regelbundet för att förhindra att alger eller bakterier växer inuti.
 • Kontrollera dagligen: Kontrollera vattennivån dagligen för att säkerställa att din hamster alltid har tillgång till friskt vatten.

Köp din vattenflaska hos CyberZoo

Utforska vårt sortiment av vattenflaskor för hamstrar och hitta den perfekta lösningen för att tillgodose friskt vatten. Hos CyberZoo får du högkvalitativa produkter, snabb leverans och utmärkt kundservice. Beställ din vattenflaska idag och ge din hamster den bästa möjliga vattenförsörjningen.Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan