Startsida - CyberZoo  Smådjur  Hamster  Transportbur

Transportbur - Hamster

Hamsterexpressen - Res säkert med stil!

Att transportera din hamster kan vara en utmaning, men med rätt transportbur kan du göra resan både säker och bekväm för din lilla vän. På CyberZoo erbjuder vi ett noga utvalt sortiment av transportburar som är designade för att möta behoven hos både dig och din hamster.

Transportbur

Fördelar med våra transportburar

 1. Säker och bekväm transport

  • Beskrivning: Våra transportburar är designade för att hålla din hamster säker under transporten, med robusta material och säkerhetsfunktioner som förhindrar att buren öppnas av misstag.
  • Fördelar: Minskar risken för att din hamster rymmer och säkerställer en trygg resa.
 2. Ventilation och komfort

  • Beskrivning: Varje transportbur är utrustad med god ventilation för att säkerställa att din hamster har tillräckligt med luft under resan. Mjuka insidor och stabila golv gör resan bekväm.
  • Fördelar: Främjar en hälsosam miljö och gör att din hamster känner sig trygg och bekväm.
 3. Lätta att rengöra

  • Beskrivning: Materialen som används i våra transportburar är lätta att rengöra, vilket gör det enkelt att hålla buren hygienisk och fräsch.
  • Fördelar: Sparar tid och ansträngning vid underhåll och säkerställer att buren alltid är redo för nästa resa.

Våra alternativ för transportburar

Små transportburar Perfekta för korta resor och besök till veterinären. Dessa burar är kompakta och lätta att bära, vilket gör dem idealiska för snabba utflykter.

Transportburar med flera fack Designade för längre resor, dessa burar har flera fack och extra utrymme för mat och vatten, vilket gör dem bekväma för både dig och din hamster.

Ventilerade transportburar Utrustade med ventilationsöppningar för att säkerställa optimal luftcirkulation under transporten. Perfekt för varma dagar eller långa resor.

Tips för säker transport

 • Välj rätt storlek: Se till att transportburen är tillräckligt stor för att din hamster ska kunna röra sig bekvämt, men inte så stor att den glider runt under transporten.
 • Kontrollera ventilationen: Se till att buren har tillräckligt med ventilationsöppningar för att hålla luftflödet bra, men inte så stora att hamstern kan skada sig.
 • Säkerställ att buren är säker: Kontrollera att alla lås och fästen är ordentligt stängda innan du börjar din resa för att förhindra att hamstern rymmer.

Köp din transportbur hos CyberZoo

Utforska vårt sortiment av transportburar och hitta den perfekta lösningen för dina resebehov. Hos CyberZoo får du högkvalitativa produkter, snabb leverans och utmärkt kundservice. Beställ din transportbur idag och gör nästa resa med din hamster till en trygg och behaglig upplevelse.Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan