Termometer - Akvarium

En termometer i akvarium används för att kontrollera vattnets temperatur. En termometer kan även vara bra att ha när akvariets temperatur behöver justeras, till exempel som ett led i behandling mot sjukdomar och parasiter. Med en termometer är det enklare att hålla koll på temperaturförändringar i ditt akvarium. Snabba skiftningar i temperaturen kan göra dina akvariefiskar sjuka. 

Termometer

Termometer - Akvarium behöver det!

Att hålla rätt temperatur i ditt akvarium är avgörande för fiskarnas hälsa. En termometer hjälper dig att säkerställa att vattentemperaturen är korrekt.

Digital Termometer

Digitala termometrar är de mest rättvisande och exakta. De är lätta att läsa av och kan visa temperaturen på en digital skärm.

Klistertermometer

Klistertermometrar klistras på utsidan av akvarieglaset. De är enkla att installera och ger en snabb överblick över vattentemperaturen.

Glastermometer

Glastermometrar sätts på insidan av akvariet med en sugkopp. De är klassiska och pålitliga, och de visar temperaturen direkt i vattnet.

Doppvärmare med Termostat

Doppvärmare är utrustade med termostater för att hålla vattnet vid en inställd temperatur. Men för att säkerställa att doppvärmarens inställning motsvarar den faktiska temperaturen i vattnet, är det viktigt att använda en separat termometer.

Kylfläktar

Under varma månader kan temperaturen i akvariet stiga, vilket kan vara skadligt för fiskarna. Kylfläktar hjälper till att sänka temperaturen och hålla vattnet svalt.

Använd en kombination av termometrar, doppvärmare och kylfläktar för att hålla ditt akvarium vid rätt temperatur och skapa en optimal miljö för dina fiskar.Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan