Startsida - CyberZoo  Akvaristik  Slang & Koppling

Akvarieslang & kopplingar

Rätt akvarieslang och kopplingar är avgörande för att upprätthålla en hälsosam och effektiv miljö i ditt akvarium. Genom att använda rätt produkter kan du säkerställa att vattenflödet är optimalt, att rengöringen går smidigt och att din utrustning är välorganiserad. Vi erbjuder ett brett utbud av akvarietillbehör som hjälper dig att hålla ditt akvarium i toppskick. Oavsett om du behöver nya slangar, insug och utblås, rengöringsverktyg eller kopplingar, hittar du allt du behöver för att skapa en optimal och hållbar akvariemiljö.

Slang & Koppling

Akvarieslangar och Kopplingar

Slangar har många funktioner inom akvaristik och kommer i många olika utföranden. Till exempel används slangar för att byta ut eller leda vattnet från akvariet. Man använder slang för att koppla CO2-anläggningar, olika typer akvariefilter eller luftpumpar. Hos oss kan man även köpa slang i lösmeter.

Vi har alla möjliga typer av slangtillbehör för alla dina slangbehov t.ex. slanghållare som ger en smidig övergång över akvariekanten som gör att slangen slipper böjas och vattnet kan rinna fritt. Det finns även slangborstar att köpa som är perfekt när det dags att rengöra slangarna till din slamsugare (bottensug) eller slangarna som är kopplade till ditt ytterfilter. En av de bästa och billigaste försäkringarna för att slippa vatten på golvet är att alltid använda sig av en backventil.

Akvarieslang

Akvarieslangar är hjärtat i ditt akvarium, som ser till att vatten rör sig smidigt mellan filter, pumpar och andra komponenter. De kommer i olika storlekar för att passa olika behov, vilket gör att du kan skapa ett effektivt system som håller ditt akvarium rent och friskt.

Insug och Utblås

För att hålla ditt akvarium i toppskick är insug och utblås avgörande. De hjälper till att cirkulera vattnet, vilket förbättrar syresättningen och ser till att dina fiskar och växter får en hälsosam miljö. För mer information, besök Insug och Utblås.

Slangborste

En ren akvarieslang är viktig för att förhindra blockeringar och hålla vattenflödet jämnt. Använd en slangborste för att enkelt rengöra insidan av slangarna och ta bort alger och smuts.

Slangkopplingar

Behöver du förlänga eller anpassa dina slangar? Slangkopplingar är perfekta för att ansluta olika delar av ditt system och skapa en skräddarsydd lösning.

Sugkoppar

Sugkoppar hjälper dig att hålla slangar och utrustning på plats. De är enkla att använda och kan fästas på akvariets väggar, vilket gör att ditt system ser organiserat och snyggt ut.


Filtrera
250 artiklar
Sortering:
Artiklar per sida:
1 2 ... 7 

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan