Startsida - CyberZoo  Smådjur  Gerbil - Ökenråtta  Transportbur - Gerbil

Transportbur - Gerbil & Ökenråtta

Att transportera din gerbil eller ökenråtta kan vara en utmaning, men med rätt transportbur blir resan både säker och bekväm. Våra transportburar erbjuder robust konstruktion och god ventilation för optimal komfort. De är lätta att rengöra, vilket gör underhållet enkelt och effektivt. Utforska vårt sortiment och hitta den perfekta transportburen för ditt husdjur.

Transportbur - Gerbil

Transportbur för gerbil och ökenråtta

Säker och bekväm transport

 • Våra transportburar är designade för att hålla din gerbil eller ökenråtta säker under transporten, med robusta material och säkerhetsfunktioner som förhindrar att buren öppnas av misstag.
 • Minskar risken för att ditt husdjur rymmer och säkerställer en trygg resa.

Ventilation och komfort

 • Varje transportbur är utrustad med god ventilation för att säkerställa att din gerbil eller ökenråtta har tillräckligt med luft under resan.
 • Mjuka insidor och stabila golv gör resan bekväm.
 • Främjar en hälsosam miljö och gör att ditt husdjur känner sig tryggt och bekvämt.

Lätta att rengöra

 • Materialen som används i våra transportburar är lätta att rengöra, vilket gör det enkelt att hålla buren hygienisk och fräsch.
 • Sparar tid och ansträngning vid underhåll och säkerställer att buren alltid är redo för nästa resa.

Våra alternativ för transportburar

Små transportburar
Perfekta för korta resor och besök till veterinären. Dessa burar är kompakta och lätta att bära, vilket gör dem idealiska för snabba utflykter.

Transportburar med extra utrymme
Designade för längre resor, dessa burar har extra utrymme för mat och vatten, vilket gör dem bekväma för både dig och ditt husdjur.

Ventilerade transportburar
Utrustade med ventilationsöppningar för att säkerställa god luftcirkulation under transporten. Perfekt för varma dagar eller långa resor.

Tips för säker transport

 • Välj rätt storlek: Se till att transportburen är tillräckligt stor för att din gerbil eller ökenråtta ska kunna röra sig bekvämt, men inte så stor att den glider runt under transporten.
 • Kontrollera ventilationen: Se till att buren har tillräckligt med ventilationsöppningar för att hålla luftflödet bra, men inte så stora att ditt husdjur kan skada sig.
 • Säkerställ att buren är säker: Kontrollera att alla lås och fästen är ordentligt stängda innan du börjar din resa för att förhindra att ditt husdjur rymmer.

Köp din transportbur hos CyberZoo

Utforska vårt sortiment av transportburar och hitta den perfekta lösningen för dina resebehov. Hos CyberZoo får du högkvalitativa produkter, snabb leverans och utmärkt kundservice. Beställ din transportbur idag och gör nästa resa med din gerbil eller ökenråtta till en trygg och behaglig upplevelse.

Visste du att...

 • Visste du att gerbiler och ökenråttor behöver ventilation under transport? En välventilerad bur säkerställer att ditt husdjur får tillräckligt med luft och minskar risken för stress under resan.
 • Visste du att ett mjukt underlag i transportburen kan göra resan bekvämare för din gerbil eller ökenråtta? Lägg in ett lager hö eller en mjuk filt för extra komfort.
 • Visste du att transportburar med säkerhetslås minskar risken för att ditt husdjur rymmer? Se alltid till att alla lås och fästen är ordentligt stängda innan du påbörjar resan.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan