Startsida - CyberZoo  Smådjur  Hamster  Hamsterhus

Hamsterhus - Sovhus

Gnaga & Sova - Hyggliga hamsterhus av naturliga material

Visste du att hamstrar gnager på trä för att hålla sina tänder i schack? Ett trädhus i buren kan därför fungera både som sovplats och som naturlig tandvård utan att lämna sängen.

Hamsterhus

Välja rätt Hamsterhus

Trygghet och avskildhet

Hamstrar behöver en plats där de kan dra sig tillbaka och känna sig säkra. Ett sovhus ger din hamster en privat plats att vila och sova ostört, vilket minskar stress och förbättrar sömnkvaliteten.

Bekväm viloplats

Sovhus är tillverkade av mjuka och bekväma material som ger en skön viloplats. Mjuka och varma sovhus håller din hamster bekväm och varm, särskilt under kallare månader.

Stimulans och aktivitet

Ett sovhus kan också fungera som en del av din hamsters lekmiljö. Hamstrar älskar att utforska och bygga bo i sitt sovhus, vilket håller dem aktiva och engagerade.

Våra alternativ för hamsterhus tillverkade av naturliga material

Korkbarksrör
Naturliga och hållbara korkbarksrör ger en rustik och naturlig känsla till buren. Dessa rör är hållbara och gnagvänliga, vilket gör dem perfekta för hamstrar som älskar att gnaga. Korkbark är ett naturligt material som hjälper till att skapa en trygg och stimulerande miljö.

Björkgrotta
En mysig grotta tillverkad av naturlig björk, idealisk för att skapa en naturlig gömställe i buren. Björkgrottan ger din hamster en trygg och naturlig plats att vila. Den naturliga doften och texturen av björk ger en känsla av vildmarken och bidrar till en autentisk burmiljö.

Kokosnötsgrotta
En naturlig kokosnötsgrotta som passar både gnagare och reptiler, vilket ger en exotisk och mysig gömställe. Kokosnötsgrottan är hållbar och gnagvänlig, vilket gör den perfekt för hamstrar. Dess naturliga utseende bidrar till en intressant och varierad burinredning.

Hamsterhus av trä
Ett litet trädhus som är både hållbart och estetiskt tilltalande, tillverkat av naturligt trä. Trädhuset är robust och gnagvänligt, vilket gör det till ett perfekt tillägg i din hamsters bur. Det naturliga träet skapar en varm och trygg viloplats för din hamster.

Gnagarhus - Stuga i naturträ
En stuga tillverkad av naturligt trä, perfekt för större burar och aktiva hamstrar. Denna gnagarstuga är rymlig och hållbar, vilket ger din hamster gott om utrymme att utforska och vila. Det naturliga träet ger en autentisk och mysig atmosfär i buren.

Köp sovhus hos CyberZoo

Utforska vårt sortiment av sovhus tillverkade av naturliga material och hitta det perfekta boet för din lilla vän. Hos CyberZoo garanterar vi högkvalitativa produkter, snabb leverans och utmärkt kundservice. Beställ ditt sovhus idag och ge din hamster en trygg och bekväm plats att vila.Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan