Lock till akvarium med belysning

Ett akvarielock hindrar att akvariefiskar hoppar ur akvariet och att andra husdjur hoppar i! De finns i olika design och har någon form av integrerad belysning som numera oftast är LED. Många har en öppningsbar foderlucka och plats för att man ska kunna fästa en foderautomat. Ett lock till akvarium är oftast tillverkade av plast eller aluminium.

Akvarielock

Lock till akvarium - Skydda och förbättra ditt akvarium

Ett akvarielock är en viktig del för att hålla ditt akvarium säkert och snyggt. Det skyddar dina fiskar från att hoppa ur akvariet och förhindrar att andra husdjur eller föremål hamnar i vattnet. Våra akvarielock är utrustade med integrerad belysning, oftast i form av energieffektiva LED-lampor, som ger optimal ljusstyrka för både fiskar och växter.

Många av våra lock har praktiska funktioner som öppningsbara foderluckor och utrymme för foderautomater, vilket gör matningen smidig. Tillverkade av högkvalitativ plast eller aluminium, erbjuder de både hållbarhet och estetik. Oavsett akvariets storlek eller form har vi ett lock som passar, inklusive varumärken som Juwel, Fluval och Eheim.

Skydd och säkerhet

Akvarielock förhindrar att fiskar hoppar ut och skyddar akvariet från att andra husdjur eller föremål hamnar i vattnet.

Integrerad belysning

Våra akvariumlock har inbyggd belysning, oftast LED, som ger god ljusstyrka och energieffektivitet för både fiskar och akvarieväxter.

Praktiska funktioner

Många lock har öppningsbara foderluckor och utrymme för foderautomater, vilket gör matningen smidig och enkel.

Material och design

Våra akvariumlock, tillverkade av högkvalitativ plast eller aluminium, erbjuder både hållbarhet och estetik. De är anpassade till olika akvariestorlekar och former, vilket ger dig möjlighet att skapa en säker och vacker miljö för dina akvariefiskar.Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan