Startsida - CyberZoo  Reptil  Transport

Reptil Transport

I vår transportkategori hittar du det mesta du kan tänkas behöva för att säkert transportera dina reptiler. Vi erbjuder produkter som värmepaket, frigolitlådor och olika typer av petboxar och plastlådor. Dessa produkter används ofta för att hålla dina djur trygga och bekväma under transporten. Oavsett om du behöver små plastlådor med lufthål eller större, stapelbara lådor, har vi alternativen för dig.

Transport

Gör reptilen bekväm under resan

Vill du att din reptil ska vara bekväm under transporten? Fyll transportlådan med löv, mossa och en liten korkbarksbit så att den kan gömma sig och känna sig trygg, men undvik tunga föremål som kan skada djuret om det blir turbulens. Håll det mörkt under resan för att minska stressen. Det här hjälper din reptil att känna sig lugn och säker under hela resan.

Petboxar och Faunarium – Ventilerad säkerhet

Petboxar och faunarium är utmärkta för att transportera smådjur. De erbjuder bra ventilation och säkerhet, vilket är viktigt för att hålla djuren bekväma och lugna. Dessa lådor är perfekta för kortare resor eller när du behöver flytta djuren tillfälligt. Välj en storlek som passar just ditt djur för bästa resultat.

Ormpåsar – Säker och bekväm transport

Ormpåsar är ett måste när du ska transportera ormar. De håller ormarna säkra och bekväma, och minskar stressen under resan. Ormpåsar är mjuka och robusta, vilket ger ormen en trygg plats att vara på. De är också lätta att hantera och minskar risken för att ormen ska smita.

Värmepaket – Håll temperaturen rätt

Använder du värmepaket när du transporterar dina reptiler? De är fantastiska för att hålla temperaturen stabil under resan, särskilt om det är kallt ute. Värmepaket ser till att dina reptiler håller sig varma. Se bara till att paketet inte är i direkt kontakt med djuret för att undvika brännskador.

Frigolitlådor – Ultimat isolering

Frigolitlådor är perfekta för att transportera reptiler eftersom de isolerar väldigt bra och skyddar mot temperaturförändringar. De är lätta men robusta, vilket gör dem idealiska för att hålla en stabil temperatur och skydda dina reptiler under hela resan. En frigolitlåda är ett enkelt sätt att skapa en säker transportmiljö.Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan