Startsida - CyberZoo  Fågel  Fågelmat  Rena foderråvaror

Rena foderråvaror

Premiumråvaror för fåglar hos CyberZoo

Välkommen till CyberZoo där vi prioriterar näringsbehoven hos dina bevingade vänner. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av de renaste foderråvarorna för att din fågel ska njuta av en hälsosam och balanserad diet. Vårt engagemang är din fågels hälsa och välbefinnande.

Rena foderråvaror

Rena foderråvaror för fåglar - Vi har ett brett utbud för näringsrika måltider

Hos CyberZoo erbjuder vi ett omfattande sortiment av rena foderråvaror som är speciellt utvalda för att ge dina sällskapsfåglar en näringsrik och varierad diet. Våra rena råvaror är av högsta kvalitet och fria från tillsatser, vilket säkerställer att dina fåglar får den bästa möjliga näringen. Här är några av de produkter vi erbjuder i vår kategori för rena foderråvaror:

Solrosfrö

Solrosfrön är en favorit bland många fågelarter tack vare deras höga fetthalt och goda smak. Vi erbjuder vita solrosfrön i olika förpackningar, inklusive 25 kg och 3 kg, vilket gör det enkelt att välja rätt mängd för dina behov. Solrosfrön är särskilt omtyckta av papegojor, undulater och finkar. Dock bör de ges i måttliga mängder eftersom deras höga fetthalt kan leda till fetma om de ges i överflöd.

Jordnötter

Jordnötter är en utmärkt källa till protein och fett, vilket gör dem idealiska för att ge fåglarna extra energi. Vi har skalade jordnötter, krossade jordnötter, och jordnötter med skal i olika storlekar, från 3.5 kg till 10 kg. Papegojor och andra större fåglar älskar jordnötter, men de bör undvikas för mindre fåglar som kan ha svårt att bearbeta dem.

Safflorfrö och Tistelfrö

Safflorfrö och tistelfrö är rika på fetter och proteiner och är särskilt uppskattade av papegojor och andra större fåglar. Dessa frön finns i förpackningar från 5 kg till 40 kg, vilket ger flexibilitet beroende på dina behov. De är också bra för att främja hälsosam fjäderväxt och allmänt välmående.

Linfrö och Rybs

Linfrö och rybs är små, oljerika frön som är utmärkta för att komplettera en fågels diet. De innehåller omega-3-fettsyror som är viktiga för fjäderdräktens hälsa och glans. Vi erbjuder linfrö och rybs i större förpackningar på 25 kg. Dessa frön är särskilt bra för småfåglar som kanariefåglar och finkar.

Gräsfrö och Nigerfrö

Gräsfrö och nigerfrö är populära bland småfåglar som finkar och kanariefåglar. Dessa små frön är fulla av energi och näring och finns i förpackningar på 5 kg till 20 kg. Nigerfrön är särskilt rika på olja och är mycket attraktiva för finkar och andra små sångfåglar.

Kanariefrö och Hirs

Kanariefrö och hirs är basföda för många småfåglar. Vi har olika typer av hirs, inklusive vit, gul, röd och japansk hirs, som finns i stora förpackningar på 25 kg. Kanariefrö erbjuds i förpackningar på 5 kg och 25 kg. Dessa frön är lämpliga för kanariefåglar och andra små fröätande fåglar.

Sorgum och Hampfrö

Sorgum och hampfrö är rika på proteiner och fetter och är idealiska för att hålla dina fåglar friska och aktiva. Dessa frön finns i stora förpackningar på upp till 25 kg för att säkerställa att du alltid har tillräckligt med mat till dina fjädervänner. Hampfrö är särskilt bra för papegojor och parakiter.

Bönor och Baljväxter

Bönor och baljväxter, som mungbönor och vickerärtor, är utmärkta proteinkällor för fåglar. De är särskilt viktiga under avelssäsongen och finns i förpackningar på upp till 25 kg. De bör dock kokas innan utfodring för att eliminera eventuella skadliga ämnen.

Pumpafrö och Majs

Pumpafrö och majs är populära val för större fåglar. Vi erbjuder hela pumpafrön och olika typer av majs, inklusive hela korn, krossad majs och majsflakes, i förpackningar på upp till 25 kg. Dessa frön är särskilt bra för papegojor och andra stora fåglar.

Bovete och Vete

Bovete och puffat vete är näringsrika alternativ som kan ingå i en varierad diet för fåglar. Dessa produkter finns i stora förpackningar på 20 kg till 25 kg och är lämpliga för många olika fågelarter.

Grönkålsstjälkar och Morotskuber

Grönkålsstjälkar och morotskuber är torkade grönsaker som ger extra näring och variation till fåglarnas diet. Dessa grönsaker är fulla av vitaminer och mineraler och erbjuds i förpackningar på upp till 10 kg. De är särskilt bra för fåglar som gillar att gnaga på hårda ytor.

Nypon och Bär

Nypon och rönnbär är torkade frukter som är rika på vitaminer och antioxidanter. Dessa naturliga godbitar är perfekta för att hålla fåglarna friska och nöjda, och finns i förpackningar på upp till 25 kg. De är bra för alla fågelarter, men särskilt för papegojor och andra stora fåglar.

Kroketter och Bananchips

Kroketter i olika färger och bananchips är läckra tillägg till fåglarnas diet. Dessa snacks är utmärkta för att belöna fåglarna och för att tillföra extra smak och näring. De är särskilt omtyckta av papegojor och andra större fåglar.

Torkade Frukter

Vi erbjuder ett brett utbud av torkade frukter, inklusive ananasbitar, papayabitar, äppelkuber och russin. Dessa frukter är näringsrika och kan ges som godbitar eller som en del av den dagliga kosten. De är lämpliga för alla fågelarter och är ett utmärkt sätt att introducera nya smaker i fåglarnas diet.

Genom att erbjuda ett brett utbud av rena foderråvaror kan du säkerställa att dina fåglar får en balanserad och näringsrik diet som stöder deras hälsa och välmående. Bläddra igenom vårt sortiment och hitta de bästa råvarorna för dina fjädervänner hos CyberZoo.


1 2 

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan