Insug & Utblås till Akvarium

Hos CyberZoo hittar du ett omfattande sortiment av insug och utblås, perfekta för att förbättra vattenflödet i ditt akvarium. Dessa produkter fungerar som rör som låter vattnet flöda smidigt utan att slangen behöver böjas över akvariets kant, vilket kan minska vattenflödet. Istället installeras insug och utblås för att säkerställa att vattnet rör sig effektivt genom systemet.

Insug & Utblås

Strilrör & vattenrörelse

För att få mer vattenrörelse i akvariet, erbjuder vi även strilrör. Ett strilrör sprider ut vattnet jämnt över ytan, vilket hjälper till att syresätta vattnet och skapa en naturlig rörelse som gynnar både fiskar och växter.

Varumärken och storlekar

Vårt sortiment inkluderar högkvalitativa insug och utblås från välkända märken som Eheim, Fluval, HS Aqua och SunSun.

Dessa produkter finns i olika dimensioner, såsom 12/16 mm, 16/22 mm och 19/27 mm, för att passa olika slangstorlekar och behov.

Glöm inte praktiska tillbehör

För att underlätta installation och underhåll av ditt akvariesystem rekommenderar vi praktiska tillbehör som en slangborste för att hålla slangarna rena och fria från avlagringar. För att säkerställa en stabil och säker anslutning av slangarna erbjuder vi slangkopplingar, vilket gör det enkelt att byta ut eller justera slangar utan att behöva tömma akvariet. För att hålla slangarna på plats och förhindra att de lossnar eller flyttar sig, rekommenderar vi våra pålitliga sugkoppar.Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan