Startsida - CyberZoo  Fågel  Fågelmat  Papegoja - Fågelmat

Papegojfoder - Fågelmat

Premiumsortiment av Papegojfoder

Vi är din naturliga destination för hälsosamt, näringsrikt foder till din älskade papegoja. Vårt noggrant urvalda sortiment omfattar allt från livstidsformler till specialanpassade blandningar, utformade för att stödja de unika behoven hos papegojor av alla arter och åldrar.

Papegoja - Fågelmat

Underhållsfoder
Tropican Lifetime Formula Sticks: Anpassat för att passa papegojors näringsbehov genom alla livssteg, detta foder ger en balanserad kost varje dag.
Tropican Maintenance Formula Sticks: Framtaget för att främja en lång och hälsosam livstid för din papegoja, med noggrant balanserade näringsämnen.


Deluxe och Prestandafoder
Bello Deluxe Papegojblandning: En premiumblandning som kombinerar noga utvalda ingredienser för att erbjuda variation och njutning.
Tropican High Performance Formula: Idealiskt för papegojor som behöver extra näringsämnen för återhämtning eller intensiv aktivitet, detta foder stödjer optimal hälsa och vitalitet.


Pellets och Speciella Näringsblandningar
Versele-Laga NutriBird P15: En omtyckt näringslösning som erbjuder en daglig kost rik på viktiga vitaminer och mineraler.
Tropican Underhållspellets: Perfekt för de mindre papegojorna, dessa pellets uppmuntrar till naturligt födointag och är enkel att smälta.


Exotiska Och Specialfoder
Versele-Laga Orlux Tropical Patee: En unik, smakrik blandning som ger en utsökt måltidsupplevelse och är packad med näringsämnen.
Bello Tuttifrutti Torkad: Inför en explosion av smaker och färger i din papegojas kost med denna läckra blandning.


Äggfoder och Kompletterande Näring
Versele-Laga Orlux Gold Pate Äggfoder: En högkvalitativ blandning som är idealisk för näringsmässigt stöd under avelsperioden eller som ett dagligt komplement.
Låt oss tillsammans ta hand om din papegojas hälsa och välmående. Vi strävar efter att erbjuda det bästa när det kommer till papegojfoder, så att ditt älskade husdjur kan njuta av både en utsökt måltid och få alla de näringsämnen de behöver för ett lyckligt och långt liv.

Utforska vårt växande sortiment idag och ge din papegoja den kost de förtjänar. Som alltid står vårt team redo att erbjuda experttips och personlig rådgivning för att försäkra att du hittar den perfekta maten för din fjäderbeklädda vän.Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan