Startsida - CyberZoo  Smådjur  Marsvin  Transportbur - Marsvin

Transportbur - Marsvin

Här reser marsvin tryggt och bekvämt

Att transportera ditt marsvin kan vara en utmaning, men med rätt transportbur kan du göra resan både säker och bekväm för din lilla vän. På CyberZoo erbjuder vi ett noga utvalt sortiment av transportburar som är designade för att möta behoven hos både dig och ditt marsvin.börjar resan.

Transportbur - Marsvin

Transportbur Marsvin - Fördelar

Säker och bekväm transport

 • Våra transportburar är designade för att hålla ditt marsvin säkert under transporten, med robusta material och säkerhetsfunktioner som förhindrar att buren öppnas av misstag.
 • Detta minskar risken för att ditt marsvin rymmer och säkerställer en trygg resa.

Ventilation och komfort

 • Varje transportbur är utrustad med god ventilation för att säkerställa att ditt marsvin har tillräckligt med luft under resan.
 • Mjuka insidor och stabila golv gör resan bekväm.
 • Detta främjar en hälsosam miljö och gör att ditt marsvin känner sig tryggt och bekvämt.

Lätta att rengöra

 • Materialen som används i våra transportburar är lätta att rengöra, vilket gör det enkelt att hålla buren hygienisk och fräsch.
 • Det sparar tid och ansträngning vid underhåll och säkerställer att buren alltid är redo för nästa resa.

Våra alternativ för transportburar

Små transportburar
Perfekta för korta resor och besök till veterinären. Dessa burar är kompakta och lätta att bära, vilket gör dem idealiska för snabba utflykter.

Transportburar med extra utrymme
Designade för längre resor, dessa burar har extra utrymme för mat och vatten, vilket gör dem bekväma för både dig och ditt marsvin.

Ventilerade transportburar
Utrustade med ventilationsöppningar för att säkerställa optimal luftcirkulation under transporten. Perfekt för varma dagar eller långa resor.

Tips för säker transport

 • Välj rätt storlek: Se till att transportburen är tillräckligt stor för att ditt marsvin ska kunna röra sig bekvämt, men inte så stor att den glider runt under transporten.
 • Kontrollera ventilationen: Se till att buren har tillräckligt med ventilationsöppningar för att hålla luftflödet bra, men inte så stora att marsvinet kan skada sig.
 • Säkerställ att buren är säker: Kontrollera att alla lås och fästen är ordentligt stängda innan du börjar din resa för att förhindra att marsvinet rymmer.

Köp din transportbur hos CyberZoo

Utforska vårt sortiment av transportburar och hitta den perfekta lösningen för dina resebehov. Hos CyberZoo får du högkvalitativa produkter, snabb leverans och utmärkt kundservice. Beställ din transportbur idag och gör nästa resa med ditt marsvin till en trygg och behaglig upplevelse.

Visste du att...

 • Marsvin behöver ventilation under transport? En välventilerad bur säkerställer att ditt marsvin får tillräckligt med luft och minskar risken för stress under resan.
 • Ett mjukt underlag i transportburen kan göra resan bekvämare för ditt marsvin? Lägg in ett lager hö eller en mjuk filt för extra komfort.
 • Transportburar med säkerhetslås minskar risken för att ditt marsvin rymmer? Se alltid till att alla lås och fästen är ordentligt stängda innan du påbörjar din resa.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan