Startsida  Smådjur  Hamster

Hamster - Allt hamstrar drömmer om

På CyberZoo finns allt från schysta burar, till godis som får morrhåren att darra!

Ja, hamstrar har morrhår! Dessa känsliga morrhår, även kända som vibrissae, är viktiga sensoriska verktyg för hamstrar. De hjälper dem att navigera och utforska sin omgivning, vilket är avgörande för deras välmående. På CyberZoo förstår vi hur viktiga dessa små detaljer är för din hamsters lyckostunder. Därför erbjuder vi ett omfattande sortiment av hamsterprodukter – från mysiga bäddar till lekfulla godbitar.

Hamster

Lite saker som du hittar hos oss

Burar

Välj bland vårt stora utbud av hamsterburar som ger din hamster en säker och bekväm plats att bo på. Våra burar är robusta, lätta att rengöra och designade för att ge maximal komfort och säkerhet.
Produkter: Standardburar, modulära burar, burar med tunnlar och våningar.

Mat och Godis

Håll din hamster frisk och glad med vår näringsrika mat och våra läckra godbitar. Vi har en mängd olika foder som är speciellt framtagna för att täcka alla näringsbehov.
Produkter: Torrfoder, färskfoder, godbitar, vitaminer och tillskott.

Leksaker

Håll din hamster aktiv och stimulerad med våra roliga och säkra leksaker. Våra leksaker är designade för att uppmuntra naturligt beteende och hålla din hamster engagerad.
Produkter: Hjul, tunnlar, klätterställningar, tuggleksaker.

Inredning och Tillbehör

Gör din hamsters bur till ett hem med våra inredningsartiklar och tillbehör. Vi har allt från bekväma sovhus till praktiska matskålar och vattenflaskor.
Produkter: Sovhus, matskålar, vattenflaskor, sandbad.

Bottenmaterial

Håll din hamsters bur ren och hygienisk med rätt bottenmaterial. Vi erbjuder ett brett utbud av säkra och bekväma material som är lätta att byta ut och som håller dålig lukt borta.
Produkter: Spån, papperströ, hö, hampaströ.

Hälsa och Vård

Ta hand om din hamsters hälsa med våra vårdprodukter. Vi har allt du behöver för att din hamster ska vara frisk och glad.
Produkter: Vårdkit, klosaxar, schampo, tandvård.

Transportburar

Gör resan bekväm och säker för din hamster med våra transportburar. Våra burar är stabila, ventilerade och lätta att rengöra.


1 2 ... 7 

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan