Startsida - CyberZoo  Fågel  Fågelmat  Kanarie - Fågelmat

Kanariefoder - Fågelmat

Fågelmat för kanariefåglar – Naturens egna sångare

På CyberZoo förstår vi att varje kanariefågel är en unik individ med specifika näringsbehov. Därför har vi noggrant valt ut ett urval av premiumfoder som ser till att dina fjäderbeklädda vänner får all den näring de behöver för att trivas, sjunga och glänsa.

Kanarie - Fågelmat

Näringsrikt Pelletsfoder från NutriBird

Våra NutriBird C15 pellets är speciellt framställda för kanarier och finkar, för att erbjuda en balanserad kost i varje tugga. Det är det perfekta dagliga fodret för att upprätthålla god hälsa och vitalitet. Välj mellan förpackningar på 1 kg för små behov eller större kvantiteter för uppfödare och entusiaster.

Versele-Lagas Äggfoder – En Smak av Tradition

Versele-Laga levererar traditionellt äggfoder som är ett oumbärligt komplement till den dagliga kosten, särskilt under avels- och ruggningsperioden. Oavsett om du väljer Orlux Gold Pate för att förstärka färgerna eller det klassiska Gold Pate, kan du vara säker på att du ger dina fåglar det bästa.

Bello Kanarieblandningar – För Hälsa och Sång

Med Bellos kanarieblandningar, berikade med vitaminer och mineraler, kan du se till att din fågel alltid är i toppform. Vi erbjuder såväl praktiska 5 kg säckar för vardagsanvändning som storsäckar på 25 kg för den passionerade uppfödaren.

Cliffis Uppfödnings- och Färgfoder

Cliffi specialiserar sig på foder som stödjer kanariefåglars hälsa under kritiska perioder och ger dem färger som lyser starkt. Cliffi Färgfoder och Uppmat. Super är utformade för att ge bästa möjliga start och för att upprätthålla en spektakulär fjäderdräkt.

Cede – Experter på Äggfoder

Cede, kända för sitt äggfoder, har utvecklat en serie produkter som stödjer alla aspekter av din kanariefågels liv. Från snacks för att stimulera sång till färgförstärkande alternativ, har Cede något för varje fågelägare.

Upptäck Mer Hos CyberZoo

Varje produkt i vårt sortiment har valts ut för att ge maximala fördelar och bidra till en hälsosam diet. Välj det som passar din fågel bäst och upplev skillnaden med kvalitetsfoder från CyberZoo. Utforska vårt urval och låt dina kanariefåglar nå sin fulla potential, både i sång och hälsa.Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan