Startsida - CyberZoo  Reptil  Reptilfoder  Levande foderinsekter

Levande foderinsekter

Mjölmaskar, zophobas och blaptica kackerlackor finns i vårt noggrant utvalda sortiment av levande foderinsekter, anpassade för att möta de näringsbehov som dina exotiska husdjur har. Varje typ av foderinsekt erbjuder unika fördelar och är essentiell för en balanserad och hälsosam diet.

Levande foderinsekter

Förvaring av foderinsekter

För att hålla dina foderinsekter friska och lättillgängliga är det viktigt att förvara dem på rätt sätt. En petbox är ett utmärkt val för detta, då den erbjuder ventilation och säker förvaring.

Mjölmask

Mjölmask är en utmärkt källa till protein och lättsmält fett, vilket gör dem till en favorit bland fågel- och reptilägare. Deras mjuka kropp gör dem särskilt lämpliga för yngre och mindre djur.

Zophobas

Zophobas erbjuder en hög proteinhalt och är tjockare än vanliga mjölmaskar, vilket ger ett mer matigt och tillfredsställande mål för större djur.

Kackerlacka

Blaptica kackerlacka är kända för deras långvariga livslängd och robusthet, vilket gör dem till ett hållbart och näringsrikt alternativ för många insektsätande arter.

Alla våra foderinsekter odlas och sköts om i kontrollerade miljöer för att garantera deras fräschhet och näringsvärde. Vi är engagerade i att erbjuda högkvalitativa produkter som stödjer hälsan och livskraften hos dina exotiska husdjur.


Filtrera
3 artiklar
Sortering:
Artiklar per sida:

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan