Stäng
*|MC:SUBJECT|*
Facebook Facebook
YouTube YouTube
Instagram Instagram
CyberZoo.se CyberZoo.se

Vi är otroligt exalterade och stolta över att få anordna ett event den 10 december 2022. Eventet kommer kallas CyberZoo Reptilträff eftersom det i största del kommer handla om reptiler. Förköp av biljett krävs eftersom vi kommer ha ett begränsat antal platser. Vi kommer ha spännande gäster som kommer starta dagen med föreläsningar om reptiler samt reptilhållning och avsluta med lite praktisk information och erbjudanden i vår reptilbutik.

Pris: 50 kr/person

Schema:

12:30-12:45
Ankomst och avprickning

13:00-13:15
Ted och Jenny Hansen hälsar alla välkomna och presenterar sig och sin verksamhet lite kort.

13:15-14:15
Pontus Hjelm ”Wildlife” visar sina djur och berättar om dem.

14:15-14:45
Fikapaus: vi bjuder på kaffe/te och något att tugga på.

14:45-15:30
Jennipher ”MehduZah Reptiles” berättar om hur en god djurhållning ska se ut.

15:30-17:00
Praktisk information om inredning av terrarium. Vi sätter upp belysning i terrarium, kollar på olika alternativ för värme samt inreder terrarium med bottensubstrat, växter, nivåer, gömställen, fukt mm. Vi håller till ute i butiken och handleds av CyberZoo’s kunniga personal där även vår egen husveterinär Jesper Agner Arnö finns på plats. Självklart bjuds det även på en del specialpriser dagen till ära .

För långväga gäster som önskar övernattning får ni gärna kontakta vår support för förslag och bättre priser på boende i närområdet.

Klicka här för att läsa mer!

Kort information om våra föreläsare

Facebook
Instagram
Website
Email
I Pontus föreläsning kommer publiken att få en spännande inblick i dels träning av reptiler men även få komma dem riktigt nära och lära sig om grunderna kring reptilskötsel och om dem specifika djuren han tar med sig.

Du kommer bland annat få se världens längsta ormart (nätpyton) och de mest stillsamma djuren (vandrande pinnar). Det är en blandad kompott av information och lärande i praktiken. Tyvärr svårt och sätta ord på exakt vad som det kommer att pratas om då det varierar beroende på publik och intresset hos publiken.
Facebook
Instagram
Email
Jennipher Jerrevång Uhlhorn, grundare och ägare av MehduZah Reptiles, utbildad Herpetolog och reptiluppfödare, fokuserar primärt på djurens välmående. Jennipher, med mer än 30 års erfarenhet av reptilskötsel, använder sina olika plattformar, bl.a Instagram (mehduzah.reptiles) och FaceBook (MehduZah Reptiles) för att informera och utbilda sina följare inom ämnen så som bioaktiva vivarium, habitat, artspecifik skötsel, giftromshantering, vård och motverkande av både illegal verksamhet, negativ hantering och fördomar. 

I nuläget så huserar Jennipher 13 arter och 36 olika individer av ormar, var av 4 arter är giftiga. I reptilhobbyn så har MehduZah Reptiles blivit ett stort namn och är bland annat känt för att främja strikta regler gällande högkvalitativ skötsel och att prioritera djurens hälsa framför andra faktorer. Jennipher representerar sig själv, och sitt företag, på de flesta av Europas största reptilmässor och har nyligen återvänt till Sverige från en turné i USA; där hon bland annat föreläste på Venomous Herpetology Symposium i San Antonio (Texas). Kika gärna på hennes sociala medier för mer info. 

MehduZah Reptiles kommer bl.a att framföra en grundläggande genomgång på vad som krävs för att utforma ett fullgott habitat för era reptiler; inkluderat ljus, luftfuktighet, substrat och inredning. Sedan även en kortare presentation av främjandet av positiva faktorer, som gynnar reptilernas välfärd och naturliga beteende i fångenskap.

Nu är det snart dags för mässa igen!

Kom och häng med oss på Alba Expo i Norrköping den 5:e november 2022. Vill du att vi tar med oss djur eller någon specifik produkt går det självklart bra att boka genom att mejla info@cyberzoo.se.

Genom att finnas och synas på mässor får vi en fantastiskt möjlighet att knyta nya kontakter, få ett ansikte på våra kunder och för helt nya personer att komma i kontakt med oss. En win-win för alla helt enkelt!
Klicka här för att komma till alla djur som finns tillgängliga just nu!
Har du funderingar kring ditt djur som du har svårt att få svar på?

Nu kan du boka tid till vår reptilveterinär för rådfrågning!

Vi erbjuder telefonrådgivningstjänsten för att du som djurägare ska kunna få svar på frågor, och reda ut frågetecken omkring ditt djur, dess hälsa och dess terrariemiljö.

Tjänsten riktar sig primärt mot reptil- och amfibieägare, men veterinären kan även svara på frågor om kaniner, gnagare, fåglar och andra mindre sällskapsdjur (ej hundar och katter).

 
Klicka här för mer information!
Nu har vi tagit in massvis med levande växter för både terrarie- och akvariebruk! Vi skickar självklart växterna för er som vill beställa online. Vårt mål är att förse kunder med ett komplett utbud av akvarieväxter av högsta kvalitet, under hela året. Ta en kik! 
Klicka här för att visa alla levande växter!
Vill du bara få nyhetsbrev om akvaristik, bara reptil eller kanske både och? Klicka i rutan nedan för att välja ditt intresseområde!
UPPDATERA DIN PROFIL
Facebook Facebook
YouTube YouTube
Instagram Instagram
CyberZoo.se CyberZoo.se
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Vår postadress är:
CyberZoo.se
Ladugårdsvägen 101D
461 70 Trollhättan
Sverige *|END:IF|*

Vill du ändra hur du får dessa e-postmeddelanden?
Du kan avsluta din prenumeration här.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan