Stäng
Startsida  Djur i butiken  Marockansk Dabbagam

Marockansk dabbagam

Uromastyx nigriventris

Marockansk dabbagam

Uromastyx nigriventris


I detta terrarium finner du Marockansk dabbagam (Uromastyx nigriventris). Dessa reptiler finns endast tillgängliga till försäljning via vår fysiska butik i Trollhättan. Det går självklart bra att kontakta oss via vår kundsupport om du t.ex. har frågor kring hur det går till när man köper en dabbagam eller hur det går till om du skulle vilja tinga en.

Vi loggar dagligen temperaturer, luftfuktighet och UV-index i samtliga terrarium men även djurens allmäntillstånd, utfodring samt tillgång till vatten. Eventuella avvikelser dokumenteras med bilder när det behövs. Med varje djur följer alla dokument med som du behöver för att uppfylla de bestämmelser som finns kring djurets härstamning. Ifall djuret omfattas av CITES-regler följer även sådan dokumentation med. Läs mer...


Marockansk dabbagam

Uromastyx nigriventris

CITES: B

  • Marklevande
  • Dagaktiv
  • Växtätare
  • Storlek: 35-45 cm
  • Värmeplats: 48-55°C
  • Fergusonzon: 4

Pris: 2995 :-

Rekommenderat terrarium: >1 m² (200x50 cm)

Utbredningsområde: Nordvästra Indien till de nordvästra delarna av Marocko. De kommer från karga områden där de lever i hålor som de gräver i den steniga jorden och har på flera sätt anpassat sig till långa perioder av extrem torka.

Videobeskrivning:

En kort videopresentation av Marockansk dabbagam (Uromastyx nigriventris).


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan