Startsida  Djur i butiken  Skäggagam

Skäggagam

Pogona vitticeps

Skäggagam

Pogona vitticeps


I detta terrarium lever den populära arten Skäggagam (Pogona vitticeps). Dessa reptiler finns endast tillgängliga till försäljning via vår fysiska butik i Trollhättan. Det går självklart bra att kontakta oss via vår kundsupport om du t.ex. har frågor kring hur det går till när man köper en ödla eller hur det går till om du skulle vilja tinga en.

Vi loggar dagligen temperaturer, luftfuktighet och UV-index i samtliga terrarium men även djurens allmäntillstånd, utfodring samt tillgång till vatten. Eventuella avvikelser dokumenteras med bilder när det behövs. Med varje djur följer alla dokument med som du behöver för att uppfylla de bestämmelser som finns kring djurets härstamning. Ifall djuret omfattas av CITES-regler följer även sådan dokumentation med. Läs mer...


Skäggagam

Pogona vitticeps

  • Marklevande/klättrande
  • Dagaktiv
  • Köttätare
  • Vuxen storlek: 45-60 cm
  • Värmeplats: 40°C
  • Fergusonzon: 3-4

Pris: 995 :-

Rekommenderat terrarium: 180x60x60 cm (upp till ca. 40 cm totallängd, sedan större)

Utbredningsområde: Centrala Australien

Videobeskrivning:

En kort videopresentation av unga Skäggagamer (Pogona vitticeps). I naturen lever de olika arterna skäggagamer i olika typer av halvtorra-torra biotoper såsom savannmiljö, torr skogsmiljö, halvöknar etc. Alla skäggagamsarter är duktiga och villiga klättrare, så deras habitat inkluderar som regel buskar, träd, stubbar osv. som de kan klättra upp i för att sola och ha bra uppsikt över sina omgivningar.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan