Stäng
Startsida  Djur i butiken  Skäggagam - C002

Skäggagam

Pogona vitticeps

Skäggagam

Pogona vitticeps


I detta terrarium lever den populära arten Skäggagam (Pogona vitticeps). Dessa reptiler finns endast tillgängliga till försäljning via vår fysiska butik i Trollhättan. Det går självklart bra att kontakta oss via vår kundsupport om du t.ex. har frågor kring hur det går till när man köper en ödla eller hur det går till om du skulle vilja du tinga en.

Vi loggar dagligen temperaturer, luftfuktighet och UV-index i samtliga terrarium men även djurens allmäntillstånd, utfodring samt tillgång till vatten. Eventuella avvikelser dokumenteras med bilder när det behövs. När man köper ett djur får man tillgång till samtliga journalanteckningar som rör djuret. Läs mer...


Skäggagam

Pogona vitticeps

CITES: -

  • Marklevande/klättrande
  • Dagaktiv
  • Köttätare
  • Vuxen storlek: 45-60 cm
  • Värmeplats: 40°C
  • Fergusonzon: 3-4

Pris: 995 :-

Rekommenderat terrarium: 180x60x60 cm (upp till ca. 40 cm totallängd, sedan större)

Utbredningsområde: Centrala Australien

Terrarium: C002

Videobeskrivning:

En kort videopresentation av unga Skäggagamer (Pogona vitticeps). I naturen lever de olika arterna skäggagamer i olika typer av halvtorra-torra biotoper såsom savannmiljö, torr skogsmiljö, halvöknar etc. Alla skäggagamsarter är duktiga och villiga klättrare, så deras habitat inkluderar som regel buskar, träd, stubbar osv. som de kan klättra upp i för att sola och ha bra uppsikt över sina omgivningar.


Lösenord: visa alla interna journalanteckningar

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan