Stäng
Startsida  Djur i butiken  Ögonfransgecko

Ögonfransgecko

Correlophus ciliatus

Ögonfransgecko

Correlophus ciliatus


I detta terrarium hittar du Ögonfransgecko (Correlophus ciliatus). Djuren i butiken finns endast tillgängliga till försäljning via vår reptilbutik i Trollhättan. Det går självklart bra att kontakta oss via vår kundsupport om du t.ex. har frågor kring hur det går till när man köper en ögonfransgecko eller hur det går till om du skulle vilja tinga en.

Vi loggar dagligen temperaturer, luftfuktighet och UV-index i samtliga terrarium men även djurens allmäntillstånd, utfodring samt tillgång till vatten. Eventuella avvikelser dokumenteras med bilder när det behövs. Med varje djur följer alla dokument med som du behöver för att uppfylla de bestämmelser som finns kring djurets härstamning. Ifall djuret omfattas av CITES-regler följer även sådan dokumentation med. Läs mer...


Ögonfransgecko

Correlophus ciliatus

CITES: Ej listad. (D)

  • Primärt trädlevande
  • Nattaktiv
  • Allätare
  • Storlek: 17-23 cm
  • Värmeplats: 24-28°C
  • Fergusonzon: 1

Pris: 1195 :-

Rekommenderat terrarium: 0,27 m² (60x45x90 cm)

Utbredningsområde: Sydöst om Australien i södra delen av Nya Kaledonien.

Videobeskrivning:

Correlophus ciliatus lever i tropisk regnskog i de södra delarna av Nya Kaledonien (öarna Isle of Pines samt Grand Terre). Arten är primärt trädlevande och framförallt aktiv nattetid. Det regnar mycket i ödlornas naturliga habitat, och luftfuktigheten är hög. Under nätterna hoppar, och klättrar ödlorna i gren- och lövverket och under dagtid sitter de som regel inaktiva uppe i träden.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan