Stäng

Tretåig dossköldpadda (Slutsåld)

Terrapene carolina triunguis

Tretåig dossköldpadda (Slutsåld)

Terrapene carolina triunguis


I detta terrarium hittar du Tretåig dossköldpadda (Terrapene carolina triunguis). Dessa djur finns endast tillgängliga till försäljning via vår fysiska butik i Trollhättan. Det går självklart bra att kontakta oss via vår kundsupport om du t.ex. har frågor kring hur det går till när man köper en dossköldpadda eller hur det går till om du skulle vilja tinga en.

Vi loggar dagligen temperaturer, luftfuktighet och UV-index i samtliga terrarium men även djurens allmäntillstånd, utfodring samt tillgång till vatten. Eventuella avvikelser dokumenteras med bilder när det behövs. Med varje djur följer alla dokument med som du behöver för att uppfylla de bestämmelser som finns kring djurets härstamning. Ifall djuret omfattas av CITES-regler följer även sådan dokumentation med. Läs mer...


Slutsåld

Tretåig dossköldpadda

Terrapene carolina triunguis

CITES: B

  • Primärt landlevande
  • Dagaktiv
  • Allätare
  • Storlek:  ca 15 cm
  • Värmeplats: 35-37°C
  • Fergusonzon: 2

Pris: 1495:-

Rekommenderat terrarium: >1 m² (200x50 cm).

Utbredningsområde: Östra delen av USA, från Maine och Michigan i norr, till Texas och Florida i söder. 

Videobeskrivning:

Detta är en artpresentation och skötselråd om Terrapene carolina a.k.a. den östliga dossköldpaddan. Jesper går genom vad de behöver för typ av terrarium, bottensubstrat, foder m.m. Terrapene carolina är ett väldigt trevligt släkte som inte blir allt för stora. Det är även en art som man kan hålla utomhus delar av året och den är aktiv och nyfiken, åtminstone för att vara en sköldpadda.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan