Black Friday & Black Week

Nu på Black Friday kommer vi ha massor med olika bra kampanjer och erbjudanden för att fira! CyberZoo kommer köra rea under hela Black Week och produkter kommer fyllas på med jämna mellanrum fram till själva Black Friday. Vi kommer ha rabatter på bland annat tillbehör till både terrarium och akvarium men även annat smått och gott!

Black Friday kommer tillbaka november 2024.

Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Klicka här...

 
 
 

Tips för ett lyckat köp!

  1. Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev och följ oss på sociala medier för att få förtur till rean. Du blir först med att få reda på när vi väl drar igång olika typer av erbjudanden eller när vi får in nya spännande produkter i sortimentet.
  2. Kolla redan idag upp vad du tänkt att införskaffa dig eller köpa som present åt någon. Notera artikelnummer eller lägg till produkten i favoriter. När Black Week och Black Friday väl börjar så kan du enkelt kolla upp om just din önskelista är på rea eller har någon typ av special erbjudande.
  3. När rean väl drar igång; vänta inte med att handla då många av produkterna kan vara på besök tillfälligt och när de är slut så är de slut. 

Köp dina julklappar under Black Friday!

Black Friday kommer närmare och flyter mer eller mindre ihop med julhandeln. Det innebär en ökad belastning för packning, logistik, paketutlämning, leveranser från leverantörer etc. under december. Allt det medför en ökad risk för ett worst-case-scenario med julklappsbeställningar som inte kommer fram i tid. Då är det ju självklart en bra idé att köpa julklappar under Black Week för att slippa vara ute i sista sekund. Du slipper alltså köer under julrushen samtidigt som du får handla i lugn och ro. En annan fördel är ju att du faktiskt hinner få paketen skickade till dig och får tid att kolla igenom allt, ångra köpet eller lägga till något som du råkade missa.


Ska du handla akvarium?

Sugen på att skaffa fiskar och är osäker på vilket akvarium du ska köpa? Vi finns här för dig och hjälper dig gärna genom att svara på alla möjliga sorters frågor du kan ha. Vi har många bra och relevanta artiklar som kan hjälpa dig välja rätt akvarium. Hittar du ändå inte svar på dina frågor kan du alltid mejla in till vår support vi hjälper dig gärna!

Ska du handla terrarium?

Är du intresserad av att införskaffa dig en reptil för första gången? Det finns väldigt mycket att tänka på vid köp av en reptil och vi har många bra och relevanta artiklar som kan hjälpa dig välja rätt terrarium och belysning. Finner du ändå inte svaren du letar efter har vi en fantastisk YouTube-kanal med många bra skötselrådsvideor på svenska. 


Följ oss på sociala medier för att inte missa spännande erbjudanden i framtiden!

 
 
 

Topsäljare

Prispressad
Fluval FX2 Ytterfilter
Prispressad
Tetra Aquasafe - 500 ml

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan