Startsida  Fisk

Akvaristik

Skall du köpa akvarium eller akvarietillbehör? Nu behöver du inte leta längre, för du har kommit till en av Sveriges absolut bästa webbutiker för akvaristik! Vi har riktigt brett sortiment - kanske Sveriges största utbud av akvarium & tillbehör!

akvaristik cyberzoo

Vi kan akvaristik!
Det låter kanske som skryt, men akvarium ligger oss väldigt varmt om hjärtat eftersom det var där vår verksamhet startade för många år sedan...  Testa oss gärna!

Du kan klicka dig omkring i vår webbutik på jakt efter akvarium, akvarietillbehör och reservdelar, men även sånt som lyfter akvariets design. Självklart får du inte glömma saker som akvariedekorationer, bakgrunder och akvariesand, för att hålla ditt akvarium vackert och dina fiskar glada!

Vi har akvarium tillgängliga i alla storlekar och typer, samt ett enormt utbud av akvariedekorationer och olika typer av inredning. Perfekta tillbehör för att skapa en elegant design, eller ett äkta biotopakvarium. Vi erbjuder förstås också de allra bästa produkterna för att fiskarna ska må bra, som vattenberedningsmedel och mediciner, som garanterar att din fisk lever längre.

Vårt sortiment av fiskfoder är jättestort, så du hittar allt från flingor till pellets, granulat och semesterfoder.

Guider, videor & tips

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan