Startsida  Akvaristik

Akvaristik - Vi har prylarna till ditt akvarium

Köpa akvarium eller tillbehör till ditt akvarium? Då skall du vara varmt välkommen till vår mycket omfattande webbutik för akvarium och akvaristik. Vi erbjuder såklart ett brett sortiment - Men framförallt vill vi vara Sveriges trevligaste webbutik för allt som lever i vatten, som exempelvis akvariefiskar.

akvaristik cyberzoo


Vi kan akvaristik!

Det låter kanske som skryt, men akvariefiskar och akvarium ligger oss väldigt varmt om hjärtat eftersom det var där vår verksamhet startade redan 2007.  
Testa oss gärna om du behöver något!

Klicka dig omkring i vår webbutik. Är du kanske på jakt efter ett nytt akvarium, akvarietillbehör eller kanske reservdelar? Men vi har också sånt som lyfter akvariets design. Glöm inte saker som akvariedekorationer, bakgrunder och akvariesand, för att fixa ditt akvarium!

Här på CyberZoo har vi akvarium i alla storlekar, samt ett enormt utbud av akvariedekorationer. Såklart även perfekta tillbehör för ett äkta biotopakvarium. Vi erbjuder produkter för att fiskarna ska må bra, som vattenberedningsmedel och mediciner. Vårt sortiment av fiskfoder är faktiskt riktigt stort, så du hittar allt från flingor till pellets, granulat och semesterfoder.

Nybörjare och undrar vad akvaristik är?

Akvaristik är konsten och vetenskapen att odla och underhålla ett akvarium, en avgränsat vattenmiljö som simulerar ett naturligt habitat för fiskar, vattenlevande växter och andra vattenlevande organismer. Detta intresse sträcker sig från det enkla till det mycket komplexa och kan inkludera sötvatten-, bräckvatten- och saltvattensmiljöer.

I hjärtat av akvaristik ligger såklart en passion för att studera och bevara vattenlevande liv. Entusiaster ägnar sig åt att skapa balanserade ekosystem i sina akvarier där fiskar, växter och mikroorganismer trivs. Detta kräver kunskap om olika faktorer såsom vattenkemi, filtrering, belysning, och näringsämnen.

Här får du en introduktion till vår sektion för akvaristik på CyberZoo, där vi erbjuder ett trevligt sortiment av produkter för att skapa och underhålla ditt akvarium.
Kolla in vad vi har att bjuda på.

Guider, videor & tips

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan