Startsida - CyberZoo  Nyheter  En tillbakablick på 2022

En blick tillbaka på 2022

Vi tänkte ta en liten blick tillbaka på år 2022. Det var ett stort och spännande år för oss på CyberZoo. Vi hann med att åstadkomma massvis av åtaganden.

I våra ögon lyckades vi helt enkelt uttöka vårt helhetskoncept, utbilda och introducera människor till en fantastisk hobby. 💚

 

Peter på reptilmässan i Malmö

Timon lepidus Dendrobates leucomelas Zamenis situla


YouTube

Det här med informationsspridning är kanske den absolut viktigaste delen i vårt CyberZoo koncept. Vi vill gärna se till så att det finns lättillgänglig uppdaterad information på svenska för reptilentusiaster i Sverige. Det gjorde att vi ville hjälpa till att bidra till den här informationsspridningen genom bl.a. YouTube. Vi gör våra videor för er och förhoppningsvis sitter det någon där ute som får nytta av dem.

Vi tar alltid förslag från vår community och skriver ner alla idéer som kommer in och 2022 släppte vi ungefär 40 videor på svenska som handlar om allt från att välja rätt terrarium till att svara på det vanligaste frågorna som ställs inom reptilhobbyn.


CyberZoo Reptilträff 2022

Den 10 december 2022 anordnade vi ett evenemang som vi blev otroligt stolta över. Evenemanget kallades CyberZoo Reptilträff eftersom det i största del handlade om reptiler. Vi hade endast ett begränsat antal platser, men alla blev fyllda. Vi hade Pontus Hjelm och Jennipher Jerrevång på besök som startade dagen med föreläsningar om reptiler samt reptilhållning och avslutade med lite praktisk information och erbjudanden i vår reptilbutik. 

Pontus Hjelm Wildlife
Jennipher Jerrevång Uhlhorn

CyberZoo blogg

Jesper Agner Arnö är en veterinär med förkärlek för reptiler, och en entusiastisk hobbyherpetolog. Han har arbetat med reptiler i olika sammanhang sedan gymnasietiden och haft reptiler hemma i snart 30 år. I bloggen har han gjort sammanfattningar av vetenskapliga artiklar, redovisat diskussioner som vi haft på CyberZoo med utgångspunkt i intressanta filmer på YouTube och liknande, samt tipsat om ny teknik, uppdaterade regelverk och liknande. Detta är ytterligare en del i vårt koncept för att erbjuda uppdaterad och relevant kunskap till herptilentusiaster i Sverige. Klicka här för att komma till bloggsidan.


Telefonrådgivning med Jesper Arnö

Har du funderingar kring ditt djur som du har svårt att få svar på?

Nu kan du boka tid till vår reptilveterinär för rådfrågning!

Vi erbjuder telefonrådgivningstjänsten för att du som djurägare ska kunna få svar på frågor, och reda ut frågetecken omkring ditt djur, dess hälsa och dess terrariemiljö.

Tjänsten riktar sig primärt mot reptil- och amfibieägare, men veterinären kan även svara på frågor om kaniner, gnagare, fåglar och andra mindre sällskapsdjur (ej hundar och katter).

 
Klicka här för mer information!


Jesper Agner Arnö

Vår omplaceringsverksamhet

Som en del av vårt helhetskoncept här på CyberZoo, valde vi även att starta och bedriva en omplaceringsverksamhet för reptiler och amfibier. Vi ser det som en del av det ansvar vi tar på oss när vi väljer att sälja levande djur. Mer information hittar du här...


Karantänsrummet hos CyberZoo

Reptilmässor

Vi deltog som utställare på 6 reptilmässor 2022. Det var fantastiskt roligt att träffa alla som kom fram till oss och ville prata reptiler och terrarium. Genom att finnas och synas på mässor får vi en fantastiskt möjlighet att knyta nya kontakter, få ett ansikte på våra kunder och för helt nya personer att komma i kontakt med oss. En win-win för alla helt enkelt!


Följ oss på sociala medier

 
 
 

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan